Hol tudnék, olcsón venni a fiamnak ÚJ, gumicsizmát?
Figyelt kérdés
17 hós lesz a kis fiacskám!
Kéne vennem neki egy gumicsizmát..nem hiszem, hogy marha sokat fogja hordani,így nem akarok rá sokat költeni!
Hol tudnék venni olcsón?Illetve milyen árban szoktak mozogni?
Köszi
2011. szept. 25. 22:43
1/8 anonim válasza:
Újonnan 2.500 körül vannak. Ha mázlid van, találhatsz valamelyik weboldalon "újszerűt"... vagy akár újat is. Bár én használtan csak akkor hiszem el, h új, ha rajta van az eredeti árcédula is.. :)
2/8 anonim válasza:
Kínaiban illetve Tesco-ban találhatsz baráti áron.:)
3/8 anonim válasza:
szia
a lányomnak a tesco-ban vettük, még a nyár folyamán. Nem volt olcsó, 3300 ft. A fiamnak a C&A - ban, 1800 ft.
Neki kellett, mert a 4 éves tesóval tócsáznak, amint esik 2 csepp eső. Na meg locsoláskor is jó jön.
4/8 anonim válasza:
Tescoban? Egy hete vettem 25-ös lány g.csizmát 2.700-ért. :(
5/8 anonim válasza:
Vatera, Tesz-vesz, turkálós bababolt ha megelégszel a használttal.
Újonnan még Tescoban is 2900 ért láttam amit én soknak találok, tekintve, hogy mennyit fogja hordani.
Én szerencsére ma kaptam egyet a húgom kisfiáról.
Tényleg ez is egy lehetőség, ha van ismerősöd akinek nagyobb gyereke van.
6/8 anonim válasza:
Teszveszen vettem új Next gumicsizmát 2100-ért, előző szezonból maradt, kiárusítás volt. Szerintem még van néhány darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!