Hol tudnék venni fiamnak viszonylag olcsón 86-92-es overált?
Érdemes attól még böngészni a teszvesz/vaterát, messze még a nagyon hideg idő, amikor overall kell. Én a múlt héten kifogtam egyet, 1000 Ft volt fix áron, eszembe se jutott a licitekkel vacakolni. Postával együtt 1900 Ft-ért szereztem meg egy szinte vadi új téli 86-os overallt. Mázlim volt, mert 1 órával azelőtt tette fel az eladó. :)
A drágák nem nagyon fognak elkelni, így viszik majd lejjebb is az árakat.
Érdemes lenne még bababörzéken nézelődnöd, nálunk a múlt hétvégén volt, 2000 Ft-ért vettem vadi új cipőt, 150 Ft-ért zoknikat...
Az én lányom 12-14 hónaposan 80-86-os overált hordott tavaly. A 86-os még talán most is jó lesz :)
Görömbölyön is van egy baba-bizi, ha működik még... meg a weidlich udvarban (Széchenyi), a Plázával szemben is van. A Centrumban fönt is érdemes megnézni.
És persze vatera, teszvesz, zsibvásár, jófogás, babaszoba. A webnyeremeny.hu fórumában is találhatsz. De bárhol meg lehet nézni: express, olx, stb.
Sok sikert :)
Ja és a turkálókban. :)
Remélem találsz :) majd írd meg légyszi :)
1 miskolci anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!