Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak,1 éves babám...

Mit csináljak,1 éves babám már egy jó ideje csak 1 órát alszik napközben?

Figyelt kérdés
2 hete jött csak ki az első foga, azóta már látszódik a második is, szóval lehet, hogy emiatt, de akkor is nagyon aggaszt, hogy más babák ilyen korban napközben min. 2 órát alszanak... Éjszaka is min. 8x felsír, de mivel nem teljesen ébred fel, ez nem aggaszt annyira, hiszen 21-8-ig alszik..
2011. szept. 23. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ezt én is feltehetném....kicsit irigykedek barátnőimre akiknek 1,5 éves babájuk alszik 2-3 órát. a lányom 0,5-max 1,5 órát alszik.

este 21-kor alszik, reggel 7-ig. vagy dél körül alszik el vagy ebéd után oylan 13-kor.

2011. szept. 23. 21:20
 2/11 anonim ***** válasza:
10 hónapos a fiam és összetenném két kezem, ha nem csak egy órát aludna :-( naponta egyszer. ő viszont éjjel sem alszik... legalább2-3szor felkel és legjobb esetben csak fél 7-kor kel fel, de általában inkább előbb. a 9-től 8ig éjjeli alvással nagyon is kiegyeznék :-) pláne ébredés nélkül :-)
2011. szept. 23. 21:34
 3/11 A kérdező kommentje:
És ti hogy álltok a fogakkal? Nálatok is az a baj, vagy más miatt alszik ilyen keveset vajon?
2011. szept. 23. 23:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyrészt a babák nem egyformák, alvás szempontjából sem, másrészt nekik is vannak időszakaik. A te picid esetében lehet szó fogzásról is, de mozgásfejlődésről is. Például amikor járni tanulnak, van, hogy rosszabbul alszanak. Az én kisfiam 14 hónapos, kb. 1 hónapja indult el, és egyidejűleg kijött 2 foga. Nagyon változó, hogy mennyit alszik, de már több hete nagyon rosszul alszik, felébred többször éjjel, pedig előtte mindig végigaludta az éjszakát.
2011. szept. 23. 23:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Még valami: ha csak egy órát alszik, talán kétszer kellene altatnod napközben, hogy ki tudja magát pihenni.
2011. szept. 23. 23:58
 6/11 anonim ***** válasza:
lányok,csak kitartást tudok kívánni!az én fiam ugyanezt csinálta ilyen idősen.másfél évesen rájött,hogy jó aludni,azóta napközben alszik 2-3 órát,és éjjel sem kel fel annyit.
2011. szept. 24. 05:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Próbálom én letenni délután is, de mostanában nem alszik el.. Mondjuk tényleg most tanul járni is, lehet, hogy emiatt is van ez a nemalvás?! Amúgy éjjel is jobban aludt korábban, mint mostanság ezzel a 8x-i felkeléssel.. :((
2011. szept. 24. 11:48
 8/11 anonim ***** válasza:

első vagyok.

én is letenném kétszer egy nap, de nem alszik. reggel 7-7,30között kel a lányom. ha alszik 11-kor akkor már nem tud aludni délután és este csak a hiszti megy mert fáradt. Ebéd után szokott aludni és utána már megint nincs alvás. szóval én is próbáltam, de egy éves kor után tért át a napi egy alvásra.

hat foga van, most nem látom hogy valamelyik ki akarna jönni. 1,5 hónapja jár úgy hogy a kezét fogjuk, egyedül még nem tud menni.

2011. szept. 24. 13:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon egyformák akkor a babáink. Egyszerűen nem értem, hogy hogy lehet nekik elég ilyen kevés alvás.. És ráadásul nálunk is az van, hogy estére totál KO, tiszta nyűg...
2011. szept. 24. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Ma is csak 1 órát aludt a drágám és persze este kilenckor kiterült :) de hamarabb meg nem akar elaludni, még ilyenkor is ficánkol egy sort :)

csak ugye olyan jó lenne napközben 2 szabad órácska :)

2011. szept. 24. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!