Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit ajánlanátok? Tápszerrel...

Mit ajánlanátok? Tápszerrel kapcsolatos.

Figyelt kérdés

8 hónapos a kisfiam, eddig a Humana Baby Fitt plusz tápszert kapta. Most már nem elég neki, mert éjszaka felkel enni, pedig ő már 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát.

Szeretnék váltani. Milyet ajánlanátok? Van olyan, amit még felírnak és van rá támogatás? 2es tápszer kell neki, ugye?

2011. szept. 22. 07:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy mi a szempontod, hogy olcsó legyen? mert akkor biztos van a dm-nek saját márkás tápszere, valószínű annál olcsóbbat nem találsz, de azért én nem biztos, hogy spórolnék ezen. (pedig sok mindenen szoktam, de inkább megveszem neki, amit doki ajánlott. )
2011. szept. 22. 08:53
 12/13 A kérdező kommentje:

Persze, hogy én sem szeretnék neki "rosszat" venni, én sem ezen spórolok.

Viszont a kisfiam most megeszik 270 ml-t. Nem tudom, mondjuk, hogy a 2esből is megenne-e annyit v. kevesebbet.

Ezért is kérdeztem, hogy mennyit esznek, hogy kb. meddig elég a zacskó tápszer.

Amit néztem a Tescoba tápszereket - 5-600 g és 2000 Ft körüliek. Elgondolkoztam rajta, hogy nekünk 500 g kb 5 napig elegendő...akkor az egy hónapba kb. 6 db = 12000 Ft.

2011. szept. 22. 19:22
 13/13 anonim ***** válasza:

ugyanannyit enne valószínűleg. a kalóriatartalmuk elég hasonló. csak a kettest tovább emészti.

drága mulatság, ezt nekem nem kell nagyon ecsetelned, közel 20e-t költünk (vagyis költöttünk, mikor még nem tápláltam hozzá)mi is havonta úgy, hogy receptre veszem. és már a kórházból tápszer recepttel engedtek haza. alig várom, hogy végre ihasson tejet.

Árban nagyon hasonlóak, én azt javaslom, hogy neves márkát vegyél (Humana, Beba, Milupa ezek jók) és ha nagyon sok, akkor vaterán-teszveszen körülnézhetsz, hogy ad-e el valaki megmaradt csomagot. Vagy: 8 hónapos babának lassan lehet tejtermékeket adni és ezzel (is) fedezni a napi szükségletét. ebben az esetben a tápszer adagot lehet csökkenteni

Ezeket tudtam javasolni hirtelen.

2011. szept. 23. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!