Ha 62es méretű babaruhákat vásárolok és nem 56-ost az nem baj ugye? Nem lesz nagyon nagy?
Szia!
Én az első kisfiamnak vettem egy garnitura 56-os hófehér rucit a hazahozatalára, volt egy-két 56-os body és kész. A többi ruha már 62-es volt, elég gyorsan nőtt mert született 3300 gr-al és 8 hónapos koráig havonta 1 kg-ot hízott. Már 5 éves csinos nagyfiú. 5 hét múlva születik a kistesó és el is mondtam mindenkinek aki szeretne ruhával kedveskedni 62-es ruhával kezdjen.
Szia!
A fiam 3750 g-mal és 57 cm-rel született, az 56-os rucikat egy hónapig használta. A 62-es rucikat 3 hónapos koráig. A 68-as rucik kb 6-8 hónapos koráig voltak jók, míg a 74-esek kicsit tovább, mint egy éves koráig tartottak ki.Utána a ruhák már lassabban növik ki a gyerekek.
az én kisfiam 3200g és 54 cm-vel született, és legalább 3 hónapos koráig használtuk az 56-os bodykat, sokáig egyszerre voltak használatban az 56-osok és a 62-esek.
a rugdalózókkal más volt a helyzet, abból kevesebb volt, nekünk be kellett szűkítenünk mindet, mert annyira bő votl, hogy össze vissza tekeredtek rajta. 1-másfél hónapos koráig a legkisebb vékony 56-os rugdalózókat használtuk, mert a nagyobbakban fel tudta húzni a lábát úgy, hogy a ruha maradt "fekve" és ezzel simán gúsbakötötte magát és általában sírva ébredt.
nem volt sok ruhánk, 4 hoszúujjú 56-os body, és 4 rövid ujjú és csak 2 rugi. gyakran mostam. Mi a 62-eseket hordtuk majdnem fél éves korig, és amikor azokat kinőtte 74-eseket vettünk amik egy részét még most is (16 hónaposan is hord) most meg már 86-osokat veszek.
Biztos, hogy nem lesz szükség minden méretből egy garnitúrra, csak az elején jó, ha nem túl nagyok a rucik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!