Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha 62es méretű babaruhákat...

Ha 62es méretű babaruhákat vásárolok és nem 56-ost az nem baj ugye? Nem lesz nagyon nagy?

Figyelt kérdés
Mi szülők is nagyok vagyunk és mint mondják "nem esik az alma messze a fájától" biztosan a baba sem lesz kicsi ezért nem is vettem csak kb 3badyt ami 56-os de mást nem és már nem is fogok. A 62-es nem lesz nagyon nagy,a haza hozatalra is 62-es méretű ruhadarabokat vettem mert mi van ha az 56-os kicsi...És ha mégsem lesz olyan nagyocska a babám akkor meg nagyon lógni fog rajta? Hm olyan ideges vagyok emiatt...kérlek írjatok!
2008. márc. 11. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kb 3 db 56-os body volt, és 2 db rugi. 3 hétig hordta őket. Mi is 62-est adtunk rá, és egyáltalán nem lógott rajta, csak egy kicsit nagyobb volt. De annyi kell is, hogy kényelmes legyen. Egyébként ő 3,5 kg-val született, és 57 centivel. 56-os és 62-es rucit is vittünk a hazahozatalra, és az 56-os bodyt adtuk rá. Éppenhogycsak össze tudtuk patentolni. Úgyhogy szerintem is felesleges az 56-os, főleg, ha ti is nagyok vagytok. Ha meg nagyon lógna rajta, apa csak tud venni 1-2 56-os ruhácskát.
2008. márc. 11. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én az első kisfiamnak vettem egy garnitura 56-os hófehér rucit a hazahozatalára, volt egy-két 56-os body és kész. A többi ruha már 62-es volt, elég gyorsan nőtt mert született 3300 gr-al és 8 hónapos koráig havonta 1 kg-ot hízott. Már 5 éves csinos nagyfiú. 5 hét múlva születik a kistesó és el is mondtam mindenkinek aki szeretne ruhával kedveskedni 62-es ruhával kezdjen.

2008. márc. 11. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A fiam 3750 g-mal és 57 cm-rel született, az 56-os rucikat egy hónapig használta. A 62-es rucikat 3 hónapos koráig. A 68-as rucik kb 6-8 hónapos koráig voltak jók, míg a 74-esek kicsit tovább, mint egy éves koráig tartottak ki.Utána a ruhák már lassabban növik ki a gyerekek.

2008. márc. 12. 06:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

az én kisfiam 3200g és 54 cm-vel született, és legalább 3 hónapos koráig használtuk az 56-os bodykat, sokáig egyszerre voltak használatban az 56-osok és a 62-esek.

a rugdalózókkal más volt a helyzet, abból kevesebb volt, nekünk be kellett szűkítenünk mindet, mert annyira bő votl, hogy össze vissza tekeredtek rajta. 1-másfél hónapos koráig a legkisebb vékony 56-os rugdalózókat használtuk, mert a nagyobbakban fel tudta húzni a lábát úgy, hogy a ruha maradt "fekve" és ezzel simán gúsbakötötte magát és általában sírva ébredt.

nem volt sok ruhánk, 4 hoszúujjú 56-os body, és 4 rövid ujjú és csak 2 rugi. gyakran mostam. Mi a 62-eseket hordtuk majdnem fél éves korig, és amikor azokat kinőtte 74-eseket vettünk amik egy részét még most is (16 hónaposan is hord) most meg már 86-osokat veszek.

Biztos, hogy nem lesz szükség minden méretből egy garnitúrra, csak az elején jó, ha nem túl nagyok a rucik szerintem.

2008. márc. 12. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én jól bevásároltam a 62-esekből, mondván hamar kinövi a kisebbet. Nos picin született, 2,5-tel hoztuk haza, és még az 50-es is lötyögött rajta. Mehettem vásárolni :)
2008. márc. 12. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég lesz a 3 body, bár még 2 rugit vennék 56-osban, mert azért akármilyen nagy is a baba, újszülöttként még az 56-os is nagynak tűnik néha. De ha lóg rajta a ruha egy picit, az őt nem fogja zavarni.
2008. márc. 12. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!