Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy osszak be 55 ezer Ft-ot...

Hogy osszak be 55 ezer Ft-ot 1 éves fiamra és a háztartásra?

Figyelt kérdés
na meg ha nekem is kellenek cuccok Pl. betét stb.
2011. szept. 20. 22:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyedem 36.600 Ft. Ehhez jön az emelt családi pótlék két gyerek után, és a párom alkalmi munkából származó fizetése. A jelzáloghitelünk 28 ezerről indult, most 68 ezer ft. Igen, így is élnek emberek csodás kis hazánkban, nem is kevesen! Nem mesélem el, hányszor eszünk naponta/hetente...?? A gyerekek nem éheznek, és ennyi.:((
2011. szept. 21. 08:03
 12/20 A kérdező kommentje:
Jujj utolsó! ezt nagyon rossz volt olvasni :( meg szakad az ember szíve ilyenkor.sajnálom!
2011. szept. 21. 08:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

hát nálunk ennyi sincs, és két gyerek van.

A férjem nem keres rosszul, de 100 körülre ugrott (48ról) a törlesztés. Így az egész fizuja elmegy rezsire, ovira, törlesztésre.

Én 30at kapok, pedig dolgoztam... (hosszú történet...)

Kiszámoltam, kb 1000-1100 ft jut naponta... 4 fő... Igaz a pici még nem eszik, csak anyatejet, meg tápit, de kell neki pelus, tea, nekem meg egy csomó melltartó betét....

Most jön az első éles hónapunk...

55ből vígan szerintem... (na jó nem vígan, de majdnem 2000 jut minden napra.)

2011. szept. 21. 09:36
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

Én is 37.000.-Ft-ot kapok minden hó 3-án a számlámra! Ennyi! Ha nem lenne férjem aki dolgozik (színtén nem egy vagyonért) akkor is ennyit kapnék, és ebből kéne élnem, a kisfiammal!

Kedves kérdező! És többiek, talán kis hazánk miniszterelnőkéhez kellene a kérdést intézni!

2011. szept. 21. 13:54
 15/20 anonim ***** válasza:
59%
Nem kötekedésből, hanem merő kiváncsiságból kérdezem, hogy akik ilyen kevés pénzből éltek, honnan interneteztek?
2011. szept. 21. 14:06
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen igazad van,de szerintem a kedves miniszterelnökünk egy vállrándítással elintézné az egészet.
2011. szept. 21. 14:10
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nem akarom sajnáltatni magam, de nekem most 3800,-ft-om van a megélhetésre gyed-csp-ig. Fát se vettünk még...majd talán a jövő hónapban, ha akkor sem, akkor nem tudom mi lesz, nagyon nehezen élünk sajnos.

Hidd el be lehet osztani, én pl. nem veszek hó végén a boltban csak kenyeret és esetleg vajkrémet v. májast, felvágottat, de ez a kisfiamé, én nem eszem belőle, és a párom sem. Néha én a fiam maradékát eszem és mást nem is nagyon, vagy a leves levét kenyérrel, mert a benne lévő dolgok a páromé - ő dolgozik - és a kisfiamé.

Szóval be lehet sajnos, és kell is. Hó elején bevásárolunk tartós dolgokat, abból spájzolok ilyenkorra. És azt főzöm, ami van...néha beírom a google-ba, hogy mi van itthon és ad ki pár receptet.

2011. szept. 21. 14:27
 18/20 anonim ***** válasza:
71%
A politika rovatban is fel kéne tenni ezt a kérdést!
2011. szept. 21. 14:32
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
nekünk a cég fizeti a netet
2011. szept. 21. 14:34
 20/20 anonim ***** válasza:
A netet már többször kikapcsolták, mert nem tudtuk fizetni. Most baromi lassú mobilnetünk van fillérekért...Sejtettem, hogy felmerül majd ez a kérdés...:(
2011. szept. 22. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!