Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Diane35? Tri-Tegol? Regulon?...

Diane35? Tri-Tegol? Regulon? Lindynett? Gestomix? Kinek milyen tapasztalatai vannak ezekkel a fog. Gátlókkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Szülés (1 éve - baba sem szopik már -)óta rendszertelen menzesszel küzdök, úgytudom a fogamzásgátló rendben tartja talán! De nem ismerem őket! Kérem aki ezek közül valamelyiket szedi írja meg milyen, milyen mellékhatásait tapasztalt, mennyire rendszeres vele a ciklus, és mennyibe kerül! Köszönöm szépen!
2011. szept. 20. 14:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én Dianne 35-öt szedtem 5 évig. Egyetértek a másik Dianne-os hozzászólóval. Nem voltak mellékhatásai, nem híztam, nem estem teherbe még akkor sem, ha 5 évig szedtem. Utána 5 hónapot vártam a kiürüléssel és 1. hónapban utána terhes is maradtam.
2011. szept. 20. 14:45
 12/17 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm gyors, és igazán hasznos válaszaitokat!

Minden jót Nektek!

(További válaszoknak is örülök, és előre is köszönöm!)

2011. szept. 20. 14:47
 13/17 anonim ***** válasza:

Én is Diannát szedtem, 8 évig! Mikor az orvosom meghallott rámnézet és nagyon komolyan megkérdezte: "Maga még él?"

Nagyon kell vele vigyázni! Nem is értem a volt dokim hogy merte adni ennyi ideig?

2011. szept. 20. 15:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Én is a Diane-t szedők táborába tartozom. Jó és rossz tapasztalataim is vannak: nem híztam, a ciklus pontos volt, és nem volt tőle ELVILEG semmi bajom. Egyszercsak migrén-szerű fejfájásom lett, és volt, h 5-6 napig éjjel-nappal fájt a fejem. Doki persze látott, szóba se került, h a gyógyszertől lehetne. Aztán abbahagytam, mivel babát szerettünk volna. Már re egy hétre nyoma se volt a fejfájásnak.... (Mellesleg nekem annak idején bőrproblémákra írták fel). Ja, és utóhatásként mióta abbahagytam, hullik a hajam! (De már nem sokáig, lassan nem lesz minek hullani :o( ) Így én ettől óva intelek. Szülés után Yadine-t kaptam, egyenlőre nincs vele gond, ez kb 7000. (A diane 3500 körül volt 3hónapra).
2011. szept. 20. 16:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Én évekig szedtem Tri-regolt, nagyon hullott a hajam tőle,mire rájöttem, hogy ettől. Aztán semmi, majd jött a Yadine. Ettől meg közti vérzéseim voltak és állandó fejfájás.
2011. szept. 20. 18:54
 16/17 anonim ***** válasza:

A Diane használati utasításában egyébként benne van mellékhatásként a fejfájás, migrén, úgy látszik, gyakrabban fordul elő, mint gondoltuk volna. Lehet, hogy nekem is volt, de régebben elég sokat fájt a fejem, a fene sem tudja már, hogy ez még a Diane-os korszakban volt, vagy már utána?!

Az egyik Diane-os voltam

2011. szept. 20. 21:04
 17/17 A kérdező kommentje:

Mégegyszer köszönöm segítségeteket, igazán hasznos volt minden válasz! Átgondolom őket, és meglátjuk melyiket írja majd az orvos, mert ezek közül biztos meg fogom említeni egyiket másikat!

Köszönöm és minden jót mindenkinek!

(ha még írtok az se baj :))

2011. szept. 21. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!