Mi az elkészítési módja a céklának?
Egyszer már csináltam, szerette is a kislányom, de akár meddig főztem, nem akart teljesen megpuhulni. Kicsi kockákra vágtam előtte, mégsem lehetett darabmentesen turmixolni. Az üzletben azt mondták, az a jó cékla, amelyik kemény. De akkor az mikorra puhul meg??
Inkább vettem egy puhábbat és egy keményebbet:D
Várok recepteket!
Köszönöm!
Szia
Nekem sem szokott "krumpli" puhára főni, de kb 15 perc főzés után össze tudom turmixolni.
Külön főzök hozzá krumplit, és húst pici tengeri sóval, és pépesre turmixolom. Ma is azt evett :)
Köszönöm a válaszokat!
Érdekelne ez a fóliás dolog.
Egészbe vagy darabolva sütöd?
Hámozva vagy héjában?
Milyen hőfokon kell, hogy ilyen rövid idő alatt megsüljön?
A kisebbeket egészben + héjában, de nagyon könnyen lejön a végén, ha már kicsit kihűlt és hozzá lehet nyúlni.
Kb 180-200 fokon megy, nem tom pontosan, mert csak számozva van az ezeréves sütő és nincs hozzá leírás (5-ös fokozat a hatból) :)
Köszönöm szépen!!
Nagyon sokat segítettél!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!