Voltál társaságba 1 hónapos babáddal? Vagy még 1 hónapos sem volt? Esküvő v. vacsora v. születésnap?
A 20 fősbe é elvinném - azt hiszem. Ha Te bírod, ha úgy látod, ő is bírja, akkor talán viheted. Tényleg nem lesz - ezek szerint - nagy tömeg. És ha neked is fontos ez az alkalom!
De tégy úgy, ahogy Te jónak látod és érzed!
3 hetes volt a babám mikor karácsony volt... mentünk a nagymamámhoz ahol 15en voltunk :) mindenki nagyon örült, hogy nézhették, a nagyágyra fektettük le, a család meg körbeülte :D mi meg jól teleettük magunkkal a férjemmel :)
mikor szopizott akkor mindenki kiment, aztán aludt tovább a babám. szerintem a tesód esküvőjére elmehettek ha úgy érzed jól esne kimozdulni és az etetést és meg tudod oldani. na meg legyen egy csendes szoba ahol a nagyi unokázhat ;)
Igen, tesóm esküvője lenne és én lennék a tanú, a Férjem pedig vezetné az esküvői autót. Dohányzás nem lenne a vacsorázó helységbe és lenne másik helység szoptatni.
Remélem hamar megszületik, hogy minél idősebb legyen az esküvőre!
Hát nyilván a tesód esküvőjére el kellene mennetek! :)
Nekem pl kisfiam kis súllyal született, kis gyenge volt az első 2hónapban, nekem gyerekorvos kikötötte, hogy egy hónapig max a mamák és tesómék jöjjenek, senkimás a világon. Nem is kívántam senkit sem, tényleg pici volt a baba, sokkal jobban kellett rá figyelni, mint korábban a tesójára, aki normál súllyal született. De aztán 1hónap után már rendben volt a baba, kb 5hetes kora után már kivántam a társaságot, kb 2-3naponta meg is hívtuk a barátokat, ismerősöket. Akkor már a babát sem zavarta, hogy egy-két bátrabb ember megfogja. (5hetesen volt kb 3.5kg egyébként. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!