Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csipkebogyo teát ihat a babám?

Csipkebogyo teát ihat a babám?

Figyelt kérdés

Eddig kammila teát adtam neki(pikwikeset, ) hogy ne fájjon a pocakja! De hallottam, hogy sokáig nem szabad adni neki.

Hallottam már hogy csipkebgyo teát adhatok neki. Nos...öszintén még nem mertem neki adni, mielött meg nem kérdezem!

Adhatok neki? Vagy nem?

4 honapos mult egy pár napja a babuci!

Köszi a válaszokat!

2009. ápr. 24. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a csipkebogyót 6-7 hós kora körül próbáltam, de nem izlett a fiamnak. Inkább édeskömény teát szokott inni.
2009. ápr. 24. 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:
A Hipp-nek van 4 hónapos kortól adható csipkebogyó teája. Én is azt adom a lányomnak 4 hónapos kora óta. Imádja. (én nem annyira, mert granulátum, és édes, és nem örülök, hogy nagyon szereti az édes teákat.. amit én csináltam cukor nélkül, azokat nem issza, és a vizet sem).
2009. ápr. 24. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Mis is ittuk a csipkebogyó (amit a mamám szedett:):) teát de csak 6 hós korától....
2009. ápr. 24. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Vegyél csipkehúst, és 12 órás áztatással készítsd el, fél liter forralt, lehűtött vízhez 1 csapott evőkanál. Sztem nyugodtan ihatja, tele van C vitaminnal, mi is ezt tesszük.
2009. ápr. 24. 18:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én Babámnak, már 2,5 hónapos korában ajánlotta a doktornő a csipkebogyó teát, mert sok benne a C vitamin és javitja az emésztést. Gyógyszertárban vagy bio boltban vegyél csipkebogyót, ne filtereset! Áztasd le éjszakára hidegvizben(szobahőmérsékletű).

Üveg edényben vagy pohárban áztasd, meg melegitsd másnap a teát, mert a fém edényben a c vitamin hihetetlen gyorsasággal bomlik.

Az arány: 3dcl vizhez 1 evőkanál csipkebogyó.

Tehát csak melegitsd, ne forrald.

2011. febr. 21. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!