Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért izzad a 6 hós babám...

Miért izzad a 6 hós babám feje mikor eszik? De csak akkor.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 08:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%

Előre is bocsi, ha hülyeséget írok.

A Doktor House-ban volt egy ugyanilyen eset, sajnos már nem emlékszek, mit hoztak ki belőle, de valami komolyabb dolog tünete volt. Azt hiszem, valami keringési zavaré, de erre nem esküdnék meg.

Mint írtam, lehet, hogy marhaság az egész, mert ugye csak film, stb, de szerintem azért járj utána, ne vedd félvállról. A túlzott aggódás még mindig jobb, mint ha nem foglalkozol vele.

2009. ápr. 24. 08:35
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Az én fiamnak is izzad a feje, már 9 és fél hónapos. Szerintem csak attól, mert nagyon buzgón szopizik. Nem hiszem, hogy bármi keringési problémája lenne. Nyugodj meg!
2009. ápr. 24. 08:40
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Az enyémnek is izzad a feje, amikor a cumisüvegből a tápszert eszi (9 és fél hós), szerintem semmi baja.
2009. ápr. 24. 08:43
 4/15 A kérdező kommentje:
csüt. megyek vele dokihoz féléves talira majd megkérdezem. de minden dologgal nem hívhatom a dokit.
 5/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :-)
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Melege van, ahogy dolgozik a kajáért.
 7/15 anonim ***** válasza:
84%

Mindenképpen kérdezd meg az orvost, mert ez szívprobléma miatt is lehet.

Nem akarlak megijeszteni, de szerintem nem az a jó tanács, hogy "nyugi, semmi baja nincs", hanem az őszinte válasz, ami tapasztalaton alapul.

Remélem, nincs semmi baja

2009. ápr. 24. 08:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Valahol én is olvastam,hogy szívproblémát is jelenthet a nagyon erős izzadás. De ne ijedj meg! Az én kisfiam is izzad,biztos azért amit a többiek is írtak,hogy dolgozik a kajáért. :)
2009. ápr. 24. 08:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

SZÍVPROBLÉMA???

ÉN FIAM FEJE CSAK ESTE FÜRDÉS UTÁN SZOPI KÖZBEN IZZAD, MERT MELEGE VAN! SOSEM GONDOLTAM VOLNA, HOGY BAJA LENNE.....

2009. ápr. 24. 09:08
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémnek is izzad fürdés után a kis feje ha szopizik!
2009. ápr. 24. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!