Már tényleg csak a türelem maradt? (Kérdés túl rövid)
20 hónapos a fiam,soha nem volt jó alvó,még nem volt átaludt éjszakánk se!Kipróbáltam h éjjel nem kap babatejet,csak vizet,v teát,nem fogadta el!Kipróbáltam h hagyom sírni,nem vált be!Kipróbáltam a viburcol kúpot,meg a sedatif pc-t is,2-2 hétig,nem segített!Csináltunk neki külön szobát,hátha zavarjuk,nem érdekli!Próbáltam,h ismét velünk aludjon,de csak a nővérét zavarja,aki 3,5 éves,de velünk alszik(tép a haját,elveszi a cumiját)!Most már a kiságyból is kimászik,és éjjel útra kel,ez elég veszélyes,bár már mden teljesen bababiztos nálunk,mert napközbe is eleven,de hát sötétbe másképp lát,főleg ő!Meg h se éjjel se nappal nem pihen a pocija,jó evő ez nem tagadás,de az h éjjel is 2szer 3 deci babatejet kakaóporral megiszik nekem már nagyon durva!A délutáni altatással már meg se próbálkozok,akkor este kb másfél órán át altatom,mert ez is bejött újabban a képbe,pedig régen okosan egyedül aludt el,mint délután,mint este....Próbáltam rászoktatni a cumizásra,hátha az segít,de fullad tőle,jó ez jó hír,de abba bíztam majd az segít!Próbáltunk kis plüssöt adunk neki "anya illattal" az se:(:(Már teljesen kimerültem,se éjjelünk se nappalunk!!A nagymama hetente egyszer viszi el őket,egész napra,de csak a nagyobbik alszik meg nála(mostanában ő se mindig,ő rá rájött az anyás időszak),pontosabban a kicsit ő nem akarja h ott aludjon...
Pluszba még nem is beszél,minimális szavakat mond csak...papa,mama,anya,apa,mamma,táttá,de mdent megért,ha mondom neki h töröld meg a szád megtörli,ha mondom h dobd ki a kukába,kidobja,ha mondom h fújd ki az orrod kifújja,sőt ő is megérteti magát velünk,ahogy a párom szokta mondani,"Ne csak mekegj,mond is":):)És még az se h apa segít az éjszakázásokba,mert ő kinn dolgozik Németországba:(3 hetente van itthon 1 hetet....
Azt hiszem mindent leírtam,szép kis sztorim lett,de kérem valaki segítsen!!!:(:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!