Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit ülhet egyhuzamban a 7...

Mennyit ülhet egyhuzamban a 7 hós kislányom?

Figyelt kérdés
Kislányom folyton sír, ha fekve vagy hason hagyom ott a játékai között, viszont ha felültetem, akkor szépen eljátszik velük. Több percig tud egyedül ülni, aztán ha eldől, vissza kell ültetni és játszik tovább. Viszont még nem mászik, nem tud egyedül felülni. Meddig hagyhatom 1-1 alkalommal, hogy így ülve játszon? Vagy erre is az a szabály, hogy amit már magától tud, az nem árt neki? Tehát ha meg tud ülni magától, akkor úgyis addig ül, ameddig neki még jó?
2009. ápr. 23. 16:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia.Az én kisbabámat 6 honaposan már nem lehetett lefektetni folyton ülni akart és én hagytam.ma ott tartunk elmult 7 hónapos már el sem döl, 2 napja mászik és fe tud ülni.mindent nagátol csinált és és hagytam. szerinte nem ártasz neki ha hagyod.jo babázást
2009. ápr. 23. 16:48
 2/2 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Nem teljesen passzol ide,de ha gondolod olvass bele.Mindenki az ültetést kritizálta.

2009. ápr. 23. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!