Csak a kötelező vagy az ajánlott oltásokat is beadatjátok? Miért?
A legfontosab nem kötelező oltásnak a kullancs ellenit tartom, nem volt kérdés, hogy megkapja-e vagy nem.
De kapott Prevenar-t, Rota-t,és Neis Vac-C-t is.
előző
aki nem adatja be se a kötelezőket, se az ajánlottakat, az az ő dolga, de ha valami történik, akkor ne sírjon szája:-(((
Utolsó!
Így van! de nem csaj az ő dolga... Másokat is veszélyeztet vele. Mint írtam, ha mindenki beadatná, megszűnhetnének ezek...
Aki azt írja, hogy nem tudjuk, hosszú távon milyen a hatása:
honnan tudod, hogy a mikró, a mobil hosszú távon nem káros? vagy ezeket sem használod? ezek sincsenek tesztelve 60 évvel ezelőttről...
Kisfiam most éves, Ő ezeket kapta: Prevenar, meningococcus elleni, bárányhimlő elleni és a kullancs elleni.
Kislányom 3 hónapos: mindent meg fog kapni amit a tesó is megkapott, + a rota első adagján már túl van.
Én is azon az elven vagyok, hogy ha meg tudom előzni a betegséget akkor megteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!