Együtt vagy külön alszotok a babátokkal?
Figyelt kérdés
14hónapos a kislányom és velem alszik, apa meg a nappaliba. DE 11hónapos koráig a saját szobájában aludt, aztán elköltöztünk, jött a foga és nálam ragadt. Már vettünk neki saját ágyat leesésgátlóval, de éjszaka úgy üvölt és csak velem alszik utána.2011. szept. 15. 19:51
21/24 anonim válasza:
Kisfiam velünk egy szobában, de külön ágyban alszik.
22/24 anonim válasza:
Négy hónapos koráig a szülői ágyhoz kapcsolható babybay ágyon aludt, saját ágyában, de velünk. Imádtuk azt az ágyat, de kinőtte, és addig jó, amíg nem forog. Szoptatni nem tudok ideálisabbat éjszaka, csak kinyúltam érte félálomban, fel se kellett kelni, sokkal kipihentebb voltam, mint később, pedig eleinte többször is evett éjszaka. Később átkerült kiságyba, de velünk egy szobában volt. Egy éves múlt, mikor saját szobába költözött, az első napokban furcsa volt, mert szerettünk vele együtt lenni.
Az fel se merült soha, hogy mi szülők külön aludjunk a baba miatt.
23/24 anonim válasza:
Én a gyerekkel, apa külön.
Az én lányom is többször ébred éjszaka. A végén pedig mindig mellettem köt ki.
Hát, ez van. :)
24/24 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem csak nálunk alszik apa a nappaliban :)
2011. szept. 18. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!