Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Laevolac szirupot minden nap...

Laevolac szirupot minden nap adtok a babátoknak?

Figyelt kérdés

Én a gyógyszerész tanácsát követve 2 naponta adom, de így őrületes mennyiségű kaki van, a kisnadrág bokáig kakis. Vagy ez normális?

(Sajnos magától nagyon nehezen kakil, ezért kapja a Laevolacot.)

2009. ápr. 23. 14:30
 1/1 anonim ***** válasza:
én ugyan nem adtam, de annyit javasolhatok, hogy sokáig ne add neki? mert akkor anélkül már nem fog kakilni..ez olyan mint nálunk, hogy egy ideg szedünk egy fájdalomcsillapítót pl. aztán hozzászokik a szervezetünk, és egy már nem elég ugyanabból és így tovább... ápolónő vagyok, igaz felnőtteknél, de képzeld van olyan öreg aki egy nap fél üveggel megiszik, és még így is sikítozik a klotyón. ha nagyon székrekedéses próbálj olyan kajcsikat adni neki ami kicsit hajt, ( nem irtad mekkora a babád) masszírod a hasát, esetleg kúp?? remélem tudtam segíteni, kitartás
2009. ápr. 23. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!