Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi banánt ehet babám 1...

Mennyi banánt ehet babám 1 nap? Minden nap ehet egyet?

Figyelt kérdés
Banánt eszik banánnal, egyelőre csak azt eszi meg amiben van. Viszont nem szeretném, ha lenne tőle valami baja, a kálium miatt. A székletét nem fogja meg, főleg, h keverem mással is.
2009. ápr. 23. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én általában minden nap rakok a gyümi-mixbe egy negyedet, kivágom a közepét (a magos részt), így nem lesz tőle szorulása.
2009. ápr. 23. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

szerintem a babák tudják,hogy mire van szükségük és ha kívánja,nyugodtan add neki,nem lesz tőle baja. A mi gyerekorvosunk kifejezetten javasolta a banánt a benne levő sok vitamin miatt. [link]

[link]

2009. ápr. 23. 13:54
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
2009. ápr. 23. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
A banánal csak az a gond, hogy iszonyú nagy a kálium tartalma, ezért napi egy banánnál nem lenne szabad többet enniük, mert a magas kálium szint megálítja a szívet, ugyanúgy mint az alacsony kálium szint. Vigyázatok a banánal, persze hogy finom meg jó, olvassatok utána. A spenótot is csak 1x/hét lehet adni, pedig az is finom és egészséges, de tartalmaz olyan dolgokat ami miatt nem lehet sűrün enni. Egy ápolónő.
2009. ápr. 23. 14:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az 1 egész banánt hány hónapos babára gondoltátok? Az enyém 7,5 hós és csak negyedet szoktam adni neki naponta. Kevés vagy sok???????
2009. ápr. 23. 14:58
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. 8 és fél hós a babám, amit becsatoltatok linekket, köszi, utána számoltam és 1 egész banánt megehet a babóca naponta. (Ha igazak a számok és értékek...)
2009. ápr. 23. 16:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Már úgy értem, linkeket...
2009. ápr. 23. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!