4 hós a lányom és nehezen kakál nem kemény csak nem tudja kinyomni! ő napjában 2 szer kakál délelőtt és este körül! Mit tehetnék? Mindent kipróbáltunk de semmi minden ideig óráig jó. Minden ami létezik de helyre nem állítja egyik sem!
jesszus, nehogy adj neki tejterméket, 4 hónapos! :(
és a kúp se jó, pláne nem 2 naponta. akkor már inkább laevolac szirup, szélcső. és nagyon sok pocak masszázs, akkor is ha nem tetszik neki, az beindítja a beleket
a szirup természetes anyagokból van, elméletileg nem terheli a szervezetét a kúppal ellentétben.
kúra szerűen kell csinálni, már nem emlékszem, azt hiszem elő nap 10ml, aztán még 1-2 napig 5-5 mili, majd ha gond van.
nagyon figyelj a hozzátáplálásra! én a szilvát vezettem be 5 hónapos korában, tápiba tettem 2-3 kanál szilvapürét, megoldódott minden gondja ;)
MEg talan olyan javaslatot tudok, h naponta adj neki furdot maskor is, mint az esti. Esetleg nem erosen zuhanyrozsaval is engedhetsz ra melegvizet, h maszirozza a pocakot. Raadasul sok baba elkezd uriteni, amint szabadon van a feneke. legyen minden nap jo ideig pelus nelkul. Pl tehetsz ala kiteritett nylon zsakot, ra vmi ruhapelenkat, aminel nem banod, h mosni kell es hagyd, h hason ott eljatszadozzon. Hatha ettol a nem bekotozott allapottol konnyebb lesz neki. Persze takarni is kell. De sztem meg tudod ugy oldani, h ne fazzon meg.
Szokott egyebkent a foldon vmi jatszoszonyegen fekudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!