Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babam 5honapos mult. Eddig az...

Babam 5honapos mult. Eddig az orvos altal felirt furdetot hasznaltuk. Szeretnek valtani. Ajanlanatok valami, nagyon, jot?

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 20:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
43%

Mért kell váltani?? Hogy végre mégjobban baba illata legyen és ne ragacsos patikaszaga.

Nagyon hamar elmúlik a babaillat.És ezeket a termékeket a babáknak gyártják.Nem is értem miért kell a patikai??

2011. szept. 14. 20:53
 12/23 anonim ***** válasza:

Nekünk is eddig a legjobban a Gabi Édes Álom vált be:)

Tényleg nagyon jó az illata:)

2011. szept. 14. 21:00
 13/23 A kérdező kommentje:
En szerettem a gyogyszertarit,es feltem is mast kiprobalni.Csak kicsit maceras volt,hogy forro vizbe kellett feloldani.Gondolom mar 5honapos korra edzettebb a babam bore.Amugy nem kell valtani!
2011. szept. 14. 21:16
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekünk a Jhonson nagyon szárította a bőrét, azért próbáltam ki mert elfogyott a gyógyszertári, de holnap megyek is felíratni, annál jobb és olcsóbb NINCS!!!!!!
2011. szept. 14. 21:36
 15/23 anonim ***** válasza:
Nálunk is a Gabi Édes Álom vált be:)
2011. szept. 14. 21:55
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
6 hetes a babám, egy hete váltottunk Babé-ra, a patikai nem jött be, és most ráadásul isteni babaillat is van mindenhol!
2011. szept. 14. 22:01
 17/23 anonim ***** válasza:
Gabi Esti fürdető
2011. szept. 14. 22:06
 18/23 anonim ***** válasza:
5 hónapos a lányom, kb 1 hónapja használunk Gabi Édes álom fürdetőt, Gabi sampont és Gabi testápolót. A J&j-tól kipattogott. Én használtam voln atovább a gyógyszertárit, de elfogyott, gyorsan vettem Gabit, mert tesóm ezt ajánlotta, és mostmár nem váltok vissza a gyógyszertárira.
2011. szept. 14. 22:15
 19/23 anonim ***** válasza:

BioBio baby, igaz nem olcsó (200ml 2500ft) de csak természetes anyag van benne, jó illatú. Amit itt ajánlottak az anyukák sajnos tele vannak tartósítószerrel, paraffin az alapjuk, és mesterséges illatanyagokat tartalmaznak. Ami még nem annyira rossz az a babylove márka, de annak nincs olyan fini illata.

Illetve ami még szuper az a logona és a weleda márka termékei.

2011. szept. 14. 23:40
 20/23 anonim ***** válasza:
Eucerin. Nagyon finom az illata és szuperjól hidratál, csak sajnos nem olcsó.
2011. szept. 15. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!