Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babám 8.5hónapos és 1hete...

A babám 8.5hónapos és 1hete 2x felkel éjszaka (szopizni). Miért csinálja ezt, ez normális?

Figyelt kérdés

Egyébként eddig 2hónapos korától átaludta az éjszakát.

Nem hinném,hogy a foga jönne mert most bújt ki a fölsö kettő,most szünet van,nem?

Nem enne eleget napközben?

Ilyen a napirend:reggel szopi,10orai gyümi v joghurt,délben főzi,d.u.gyümi kekszel v turókrém,este szopi.Jó ez így,v.mit változtassak?

2009. ápr. 22. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
uzsit nem eszik? Szerintem ez igy kevéske:) uzsira nem adsz neki egy kis tejpépet? Szerintem jobban aludna. Próbáltad már?
2009. ápr. 22. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, látom, gyümi+keksz. A tejpép azért ennél laktatóbb lakoma:)
2009. ápr. 22. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is ennyi idős, és Ő is csinálta ezt. A doktornő felírt hipoalergén tejpépet. (nektek jó a nem hipo is mert te adsz tejterméket) Én ebből egy fél adagot adok neki az esti szopi előtt. + Én du. fözeléket adok neki és minden főzi után megkínálom egy kis gyümölcsel. Nekünk ez bevált, és átalussza az éjszakát. Ez a tejpép kincsert ér ;)
2009. ápr. 22. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló cipőben jártam...de 1 hete ismét átalussza az éjszakát(11 hós.)Nálunk ez kb.2-3 hónapig tartott,és bizony a foga volt a ludas.Kijött 6.És a vacsin is változtattam,most 6 körül tartalmasabb kaját adok neki(eddig gyümölcs és keksz volt)most főzeléket,vagy zsemlét és sajtot.Ő már nem szopik,de este megiszik kb.260 ml tápszert.
2009. ápr. 22. 22:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat.
2009. ápr. 22. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes az étkezése! Lehet, hogy a foga jön, nálunk sem állt meg a fogzás ahogy kijött a felső kettő, hanem szép lassan jött a két mellette levő is, szóval szinte egybe jött a 4 felső. Én se tudtam, hogy mi van, fiam is legalább kétszer szopizott éjjel, meg többször nyűgösebb volt este felé, de néha meg nem volt semmi, csak éjjel a kelések. Aztán 2-3 hét múlva jött a fogacska, de vhogy egybe folyt a dolog. Utána viszont szépen végig aludta az éjszakát! Kitartás!
2009. ápr. 22. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!