Vízér a gyerekszobában? Bemérette valaki, jobb lett a helyzet?
Figyelt kérdés
Hisztek az ilyesmiben??? Már tényleg nem tudok rájönni,miért ébred folyton a babám.
Ezt egyébként házilag is el lehet otthon intézni,vagy kell hozzá szakember???
2011. szept. 13. 13:15
11/15 anonim válasza:
Mennyi idős baba? Mit kap és mennyit vacsorára? Mennyit alszik napközben? Le van-e fárasztva fizikailag és idegileg is? Ezek fontosabb kérdések, mint hogy van-e vízér a szoba alatt.
12/15 A kérdező kommentje:
10 hónapos, reggel délután és este fürdés után szopik még. Ezen kívül délelőtt gyümölcstö kap, kb 1.5 dl, ebéd főzelék husival kb 2 dl,4 körül szopzik, 5-kor kap pl.joghurtot, a vacsorával kisérleteztem már,hogy jobba ha később vagy korábban kapja. Teljesen mindegy így is úgy is felkel. Ált fél8 körül vacsora, vagy főzelék,tejpép,vagy vajas kenyé sonkával,vagy házi májkrémes kenyér,stb. Éjfeélkor már fenn van, és utána reggel hétig min. 3 szor ébred. Sokszor csak megnyugtatni kell, de kizárólag cicin működik,de van,hogy 2szer is eszik rendesen. Legkésőbb fél9kor már alszik
2011. szept. 16. 14:19
13/15 anonim válasza:
A fiam vízéren alszik édesen...:)
de nálunk az egész ház egy vízéren van...
14/15 anonim válasza:
Sok édesanyától hallottam már ezt a cicizős felkelős történetet, sajnos nekem ilyen irányú tapasztalatom nincs, mert mindhárom babát rövid ideig tudtam csak szoptatni. Mindhárom gyerek néhány hetes kora óta átalussza az éjszakát, amikor ébredtek, akkor emeltem a kajaadagjukon, vagy pl most a kicsinél leálltunk a napi 2 alvással. Ő két hete volt egy éves. Az utóbbi 1-1,5 hónapban már későn aludt el és hajnalban kelt. Mióta egyszer alszik napközben, azóta megint átalussza éjjel a 11 órát. Kicsit nehezek vele az esték, mert jobban elfárad, de megéri, mert utána hatalmasat tudok én is pihenni mellette.
15/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam már én is mindent:(:(
Emeltem a kajaadagján, jobban fel öltöztettem hátha fázik, levetkőztettem, zoknit adtam rá, nem hagytam annyit aludni. És itt kimerültem:(
2011. szept. 16. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!