Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hetes manókra fűtötök még?...

10 hetes manókra fűtötök még? Távhűtéses panelba lakunk, így már nincs fűtés. Fürdésnél szoktam bemelegíteni hordozható olajradiátorral, mert fázik. Egyébként 23-24 fok van. Hajnali szopinál meg betakarom, mert akkor hűvös van. Miben altatjátok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igaz hogy 5 hós a lányom, de ebből a szempontból szerintem nincs külömbség. Fürdéshez befűtök, egyébként már nem. Mivel éjszaka azért hüvös van, hosszú body, rugi, és vékonyabb hálózsák van rajta. Erre a takaró. A rugi sima vékony pamut.

2009. ápr. 22. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem 6 hónapos és én is befütök fürdetésre és ha hideget érzek éjszaka be is kapcsolom a fütést volt ugy hogy én + pizsamát vettem fel.Ő-t még ugy öltöztettem mint télen.
2009. ápr. 22. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk télen is max. 20-22 fok volt, de ő nem fázott. Kb. 1 hónapos koráig a fürdőt mi is fűtöttük külön, mert téli baba, így időnként még én is fáztam akkoriban fürdéskor. Mai napig még a kis body felett hálózsákot is kap éjjelre, az utóbbi fél évben nem nagyon tűri magán a takarót, mindig maga alágyűri, aztán, ha teszek még rá, azt is. A zsákot egyelőre nem tudja levenni... Amúgy szerintem a 23-24 fok nem kevés, de lehet, hogy a babád egyelőre még nem akarja elfogadni ezt a klímát. Lassacskán szoktasd hozzá, inkább takargasd be, mint, hogy fűts, hamarabb hozzászokik.
2009. ápr. 22. 19:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Rövid újjú bodyban altatom,pamut rugi,és meleg takaró,ha fázik még betakarom pléddel.Egyébként izzadós a kisfiam,de azt sem szeretném ha megfázna.(első baba)
2009. ápr. 22. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha izzad, akkor melege van! Próbáld megtalálni azt a pontot, amikor nem lesz izzadt. Ugyanis, lehet, hogy attól fázik épp, hogy megizzadt. Én úgy tudom, hogy a későbbi (felnőttkori) izzadósság lehet csak hormonoktól, elhízástól, idegrendszeri, lelki és más dolgoktól, a babák még ilyen szempontból nem nagyon érintettek.
2009. ápr. 22. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:

6 hetes múlt a lányom, de már vagy 2 hete kikapcsoltuk a fűtést már az ő szobájában is (konvektor) és nem tűnik úgy, hogy fázna.

Amikor öltöztetem szokott meztelenkdeni, vagy pelenkázom olyankor "beszélgetünk" és nagyokat mosolyog. Ha fánzna, üvöltene.

Fördésnél sem fűtünk be, egyébként hosszú ujju bodyban és hálózsákban alszik, plusz takaró, amit ált. lerúg magáról.

2009. ápr. 22. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!