Túróból hogy csináltok túrókrémet?
én 10 hótól adok túrót.
főzelékbe keverve, vagy tésztával.
túrókrémet a szülinapi tortájára készítettem: túró, joghurt, citrom, cukor és gyümölcsökkel.
Köszi!
Én is így gondoltam,de joghurtot meg ilyeneket még nem kapnak! Ezért nem tudom,hogy adhatok nekik egyenlőre túrókrémet...
bár az enyém már egy éves múlt, de segíthetnétek :)
van itthon: túró, alma, körte...turmixoljam le a túrót natúr a gyümivel és kész? vagy mit lehetne valami finomságot csinálni neki? köszönöm :)
én ekkorának nem turmixolnám, hanem kikeverném a túrót citrommal, cukorral, joghurttal és apró gyümölcsdarabokkal szórnám meg.
kérdező, ha még nem evett túrót, joghurtot, akkor ne egyszerre próbáld a kettőt!
előbb egy főzelékbe keverj valamelyikből 1 kanállal, ha nem okoz gondot, akkor többet.
Már adtam nekik túrót, de írtam is a kommentben. Akkor megpróbálom majd úgy ahogy az utolsó válaszoló, több túró- kevesebb gyümi,mert eddig tényleg csak 1-1 kanállal raktam bele.
Azért köszi!
Joghurtot mikortól adhatok nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!