Virslit, Füstlit mikor ehetnek a babák?
Lehetőleg minél később.
nemhogy gyereknek,de mé felnőttnek sem a legjobb kaja, tele mindefélével , amit beledarálnak, ízfokozó, só...
Úr isten!Só????Az miért baj??? :O
Én jó minőségűt,olyan 10 hónapos kora óta adok neki...
én is olyan 10-11 hónapos kortól adtam nekik.
Pont a virsli az,aminek a legszigorúbb a meghatározása, abban van a legtöbb hús. a fűszerektől pedig nem kell félteni a gyereket, nem kell túlzásba vinni. (bár pl. a lányom megőrült a csípősért másfél évesen.)
1éveskor után nyugodtan ehetik a ugyanazt amit te.
a fűszerekkel való túlzott óvatosság csak azt eredményezi, hogy nem fogja szeretni az ízeket és egy csomó mindent nem fog megenni. A fűszerek az emésztést is segítik, az emésztőcsatornának szüksége van a hozzászokáshoz.
08:50
szerinted??
a virsli kb olyan mint a disznósajt, legalábbis nálam
Ráadásul manapság meg annyi rossz minőségű virsli van, hogy
Csak füstlit adok neki.És már kapja kb 1 éves kora óta.
Ennyi "mű"kaja nem fog neki ártani.Nem töményen,de kell szoktatni ahhoz a kajához,amit mi eszünk,hisz nem fogok életem végéig több félét főzni,hogy apa ezt eszi,te meg csak ezt.
Szóval,ha nem hozzátáplálós a babád,akkor már kezdheted kóstoltatni vele.
10 hónapos, csak mi ezt reggeliztünk,és akkor jutott eszembe,hogy vajon mikor kaphatnak??
De látom a többség egyetért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!