Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sir kisfiam mostan&agrav...

Miért sir kisfiam mostanàban mikor cicire rakom? Nem kellene màr neki?

Figyelt kérdés
4 honapos mult kisfiam tegnapelött megkezdtük a hozzàtàplàlàst mivel nagy baba és mindig éhes.és hàt azota szopik egy kicsit aztàn kiköpi,sir, majd megint kellene neki ezt csinàlja kb 10 percen àt.Mitöl lehet ez?
2009. ápr. 22. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen. Nem jött meg véletlenül? Vagy most össze van kavarodva a kajázással kapcsolatban. Majd hozzászokik. Ne add fel a szopizást.
2009. ápr. 22. 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is négyhós mult, mikor ezt elkezdte, borzasztó érzés! Pedig ő akkor csak szopott. Nem azért mert nem ömlim ugy a tejcid? Nekem kicsit kevesebb lett, nem ugy , olyan gyorsan indult a tejleadó reflex, ahogy ő akarta, égtelen orditásba kezdett, komoly hisztit csapott, inkább nem evett, hiába adtam ujra. Jajj, szörnyű volt. Fejd a cicid minden szopi után, hátha kicsit kevesebb a hozzátáplálás óta, és ez a baj. Kitartás!
2009. ápr. 22. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Pont olvastam erről minap, szopási sztrájknak nevezik.

[link]

2009. ápr. 22. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!