ÁLtalában mikor fedezik fel a kisfiúk a kukacukat? El fog múlni a nyúlkálás? Hogyan kell ezt kezelni? Hagyjam vagy ne hagyjam a piszkálást?
Szia!
Nekem van egy öcsém, és ha jól emlékszem ő is nyúlkált oda. Kérdés, hogy mennyire sűrűn piszkálja? És hogy mennyi idős?
Ha nagyon sűrűn, akkor szerintem rá lehet szólni, hogy nem szabad (mi rá szoltunk, amikor állandóan piszkálta). Aztán szépen lassan leszokott róla.
szia! a fiam 5 hónapos korában találta meg. minden pelusozásnál ellenőrizte. :)
most 6 hónapos múlt és csak elvétve fogja meg, de akkor nagyon örül neki :)
Nem tudom, a te kisfiad hány éves:) Az enyém 18 hónapos, minden pelus cserénél leellenőrzi mizu odalent:) de aztán persze visszakerül másik pelus rá, így nem foglalkozik vele egész nap:)
Mikor már nagyobb elsz, és már nem kell pelenka neki, akkor meg jobban elterelhető lesz a figyelme:)
De az én bátyám, öcsém is csinálta kiskorában néha arréb teszik ilyesmi:) Majd leszokik róla (vagy megválogatja ki előtt csinálja):))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!