Kislányom ma kapta meg a 2 hónapos kötelező védőoltást. Mikortól jelenkezhetnek a mellékhatások, ha egyáltalán lesznek?
Figyelt kérdés
Reggel kapta meg, azóta alszik, egyszer kelt fel enni. Ez már az oltás következménye lehet? Ennyit nem szokott napközben alukálni.2009. ápr. 22. 14:15
1/5 anonim válasza:
Estere lehet egy kis hoemelkedes, ennyi volt nalunk. De egy germicid kupot kapott a baba, es mar rendben is volt minden.
Igen, biztos az oltastol alszik most tobbet, ne aggodjal
2/5 anonim válasza:
Igen, az egyik szövődmény az aluszékonyság. Nekem is egy napot végigaludt, szinte csak enni kelt fel.
Lehet neki hőemelkedése, ezt nem kell kezelni, csak ha a láza felmegy 38,5 C fok felé (posiban mérve levonás nélkül)
1-2 nap, aztán minden a régi:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2009. ápr. 22. 14:18
4/5 anonim válasza:
igen azért alszik többet.Mi tegnap kaptuk a 4 hósat és még ma is többet alszik a babám.Nyűgös is lehet.
Lázcsillapítót már írták,de ha esetleg bedagad vagy keményedik a combija akkor borogasd be neki.Nekünk ezt tanácsolta a doki és bevált.
Nyugodalmas éjszakát!
5/5 anonim válasza:
Az Én kislányom is átaludta a nap felét, miután megkapta a 2 hós oltást (két hete volt). Estére viszont belázasodott, 38.0 volt a láza. Kicsit nyűgös volt, meg nagyon bújt hozzám, de az esti fürcsi után adtam neki egy germicid kúpot, az szinte azonnal hatott, evett egy picit, aztán beauldt, és másnapra teljesen "kialudta" az egészet, vigyorogva ébredt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!