10 es fel hos fiamnak esze agaban sincs megragni barmit is, mas is volt igy?
Figyelt kérdés
ahogy valami darabosabb a torkara szalad , kohog, van hogy bukik is emiatt.ezert mindent kenytelen vagyok meg mindig pepesiteni, dehat mar jo lenne enni valami darabosabban is(igaz rem rossz evo) de akkor is. volt mar mas is igy ezzel?ha igen mikor kezdett el? most jott ki az 5ik fogacskaja. a pufulecet azt beteszi a szajaba, harap egyet es kesz....2011. szept. 11. 13:21
1/2 anonim válasza:
Mi nekünk 11 hónaposan jött ki a 2 fog amivel mi sem tudtunk darabosat enni! nem is erőltettem, most 13 hónaposan tudtam igazán bevezetni a darabosokat és most 14 hónaposan 10 fogunk van! Én nem erőltettem nem aggódtam rajta, mindig fokozatosan próbáld szoktatni, de ha bukik tőle meg öklendezik ne erőltesd! egy kis kalácsot mártottam neki tápszerbe úgy kezdtük el és fokozatosan szilárdabbat adtunk neki!
2/2 A kérdező kommentje:
szoval akkor ne gorcsoljek, majd amikor o ugy erzi, akkor elkezd meg ragcsalni:)) csak eddig meg nem talakoztam egy anyukaval sem akinem nem volt hajlando semmi megragni a babaja, de ezek szerint akkor nem kell eroltetni, majd eljon az ideje.
2011. szept. 11. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!