A 6 hónapos babám éjjel 2 óránként ébred sírva. Miért?
3 hónapos korától átaludta az éjszakákat, kb. 1 hónapja 2 óránként ébred sírva. Mellette alszom, ilyenkor megszoptatom, visszaalszik, de egész éjjel így nagyon fárasztó.
A délutáni alvásánál is mellette kell feküdni, különben, ha kimegyek, felébred és visít.
Csak a cicivel alszik vissza.
Ezt már nem akarnám. Most éppen 20 perce sír, mellette fekszem, csak nem kap cicit. Kezdek ideges lenni tehetetlenségemben.
Mit tegyek?????
Van egy közel 3 éves fiam is, akivel foglalkozni is kellene valamikor......
Segítsetek!!!!
És minden zajra felébred és kezdődik előröl minden.
Felébred a szirénázásra, a motorra, a kiabálásra, a dudára, a kutyára, a csengetésre, mindenre.
Most szipog:( Annyira sajnálom, de ez így nem mehet tovább.
És amikor átaludta az éjszakákat, akkor is csak kézben volt el, vagy akkor még minden "rendben" volt?
Nálunk 4 hónaposan kezdődött a fogzás, és iszonyatos napjaink voltak, most 6 hónapos, és most bújt ki az első fogacska, bár még csak áttört, de azóta sokkal jobb. Szerintem ha 1 hónapja nemcsak az éjszakák, hanem a nappalok is jól mentek, nem kellett mindig kézben lenni, akkor lehetséges a fogzás az oka. Arra lehet adni ezt-azt. Lehet, hogy ennyire megviseli. Én homeós cseppeket adtam rá, és sokat segített, pl. éjszaka nem ébredt.
De az is lehet, hogy valami baja van, és csak a cici nyugtatja meg. Épp a napokban írt egy anyuka, hogy óránként miért akar cicizni a babája, és végül elmentek orvoshoz, be volt gyulladva a füle.
De az is lehet, hogy egy homeós orvos tudna segíteni. Én nem hittem a homeopátiában, a hasfájásnál próbáltam ki végső kétségbeesésemben, mert semmi az ég világon nem használt, az segített. Azóta egy homeós orvosunk is van, aki bármilyen gondra felírt valamit, az mindig hamar segített.
Még ha nem vagy annyira ellene, meg lehet próbálni cumit adni neki, ha elfogadja. Barátnőm csak szoptatott, és nem zavart be a szoptatásba.
Nem, az ölbe hordozás kb 3 hónapos korától van, amióta tartja a fejét, és kiordította magát a mózesből.
Neki az tetszik, ha cipeljük, úgy látja a világot. Csak már nagyon nehéz így sétálni órákat.
Az éjjelek rosszak egy hónapja.
A nappali alvásnál is mindig mellette kell lenni, születése óta, nem vagyok az aurájába, megébred.
Még nem láttam ilyet.
13.14 vagyok.
Még annyit, hogy eddig nem fogadta el a cumit, 5 hónaposan kapott rá. Egy hétig ringattuk, de mondtam a férjemnek, ez így nem mehet tovább, nekem gerincsérvem van. Újra megpróbáltuk a cumit, és nagyon ügyesen elalszik vele.
Mi vettünk emiatt egy vízszintesig dönthető sportkocsit, nem is felém néz, hanem előre, mert 2 és fél hónaposan üvöltött a mózesben. Na azt imádja.
Biztos írják majd mások is a hordozókendőt, mei tai-t, kengurut, ami átmenetileg tényleg jó, de szerintem tényleg meg kéne próbálnotok egy homeós orvost, hiszen nem lóghat mindig rajtad.
Meg kipróbálhatod, hogy bekened az ínyét valamivel, ami fogzásra van. Én sem láttam dagadtnak sőt, elújságoltam mindenkinek, hogy a felső jön először, mert én azt látom úgy, az alsóknál semmit nem láttam, nem volt vörös, dagadt, semmi. És mégis kibújt.
Ő mostanában nagyon akaratos kisasszony lett:S
Cumit a szájába adom, megfogja, megnézi és eldobja.
Csak az, hogy a cici cici cici - csak ez nyugtatja meg, ez nekem furcsa. Hiába simogatom, ölelem, nem ölelem, arrébb fekszek, átölelem - semmi nem jó, csak, ha cicivel alszik el, nyugszik meg és még fél órát nem engedi el.
Hordozókendőt már eladtam, meitaiba reménykedtem, de gyűlöli:(
Azt hiszem, elviszem orvoshoz.
Alig bírom hozzátáplálni, tegnap óta enni sem akar, csak cici. Reggelre fél kilós a pelenkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!