Keresztszülőket nem lehet valahogy kiiktatni, vagy "lecserélni"?
Nagyon jó barátainkat választottuk keresztszülőknek 5hónapja.
Erre egyik nap kaptam egy telefont, hogy jobb lenne ha a gyerek minél hamarabb lekerülne a nevéről, mert ők nem is akartak keresztszülők lenni, csak megbántani sem akartak...
Kérdeztem hogy atól hogy párommal összevesztek miért, kell a gyereket büntetni?kinyomta a telefont, és közölte intézzem el.
Tudomásom szerint ilyet nem lehet.
ezt a kereszapa jelentette ki, szóval én ebből eggyáltalán nem csinálok nagy ügyet:)
mindene meglesz keresztszülők nélkül is.
Éppen ezen okoknál fogva én nem választottam volna barátokat keresztszülőnek. A nagylányomnak (19éves) a nővéremék a keresztszülei és a kicsinek is ők lesznek. Tökéletes keresztszülők. A nagynak mondjuk az expáromnak a nővére is a keresztanyja lett, de nem is törődik vele. Nem az ajándékok a fontosak, hanem a figyelem. Tesóméknál 100%-an megvan. Nekem is anno családi barát lett a keresztszülőm, na nem is tudom kik azok, mert soha nem néztek még csak felém sem.
A kérdésedre is válaszoljak. Szerintem nem kell velük foglalkoznod. És tényleg keress valami közelebbi családtagot és kérd meg Őket a keresztszülőségre. Kérdezd meg a papot lehet-e újból keresztelni. Bár én sem hallottam még ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!