Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már úgy unom a folytonos...

Már úgy unom a folytonos összehasonlítást, Ti mit mondanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

A közeli rokonságban van egy 3 nappal idősebb baba mint az én kincsem.Az egész rokonság folyton összehasonlítja őket.

Nincs lemaradva a kisfiam,sőőőőt nagyon is ügyes,jól fejlett baba,mégis mindig a következőket hallom:

Nóri már megy ha fogják a kezét,Ti még nem?

Hogy-hogy még nem ül,Nóri már ül?

Miért fél a zajoktól,Nóri nem fél?

sorolhatnám

Annyira elegem van már,eddig türelmesen válaszolgattam de a mindennapos kérdésektől tele van a hócipőm.Senkit nem szeretnék megbántani,de nem akarom ezt tovább hallani.

Ti jártatok már így?Hogy "szoktattátok" le a rokonságot a h.... kérdéseikről?

2011. szept. 9. 17:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hú, bocsi de nagyon tuskók...sajnos sok ilyen ember van. Nálunk is mindig ez ment. Unokatesók és köztünk(tesóm és én) pár hónap van. Mindig ők voltak a "bezzeg..."gyerekek-így hívtuk őket szüleimmel. Mára kiderült lehet kicsinek ők voltak a sztárok(a nagyszülők szemében), de mi többre vittük a tesómmal/mind fizikálisan mind szellemileg :) /!

Elhiszem, hogy rosszul esik!Több módja van a "leszoktatásnak" attól függ milyen kapcsolatban vagy velük. Az előttem szólók több verziót vázoltak már! Bármelyik bejöhet. Én tuti a mosolygósan elmagyarázó cinikus megoldást választanám!:)/ha a gyerekemről van szó sajna nem tudok toleráns lenni.../

2011. szept. 9. 18:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ó ez soha nem fog elmúlni. Az anyósomnak barátnőjének is aznap született az unokája mint az én lányom, már 4 évvel ezelőtt. Már a terhesség alatt össze voltunk hasonlítva és azóta is. Pár napja pl azzal hívott fel hogy sírt e a lányom az oviban az első nap, mert az a kisfiú nagyon sírt. Ha a mondat másik felét megtartotta volna magának akkor még jól is esett volna az érdeklődése, de így!
2011. szept. 9. 18:34
 13/15 A kérdező kommentje:

Biztos Nálunk is ez fog menni évekig.

Amikor felhozzák ezt a témát annyit szoktam mondani:Még szép,hogy ügyesebb a Nóri hisz idősebb :)Vagy,hogy azért fél az én kisfiam a zajoktól,erős hangoktól mert Nálunk nincs veszekedés,kiabálás és nem szokta meg :)

Köszönöm a tanácsokat és az együttérzéseket is.

2011. szept. 10. 09:50
 14/15 anonim ***** válasza:

:)) XD

Ezek jó válaszok, és igazak is!

2011. szept. 10. 14:13
 15/15 anonim ***** válasza:

hát énis valami ilyesmivel válaszolnék...

de kedves nem tudnék lenni ilyen helyzetben..

2011. szept. 10. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!