11 hós kislánynak nagyon kicsi a 67 cm magasság?
Figyelt kérdés
50 cm-vel született, de ugye most a 67-et már csak sarokig mértem, a születési pedig lábujjig volt. Aggódom, hogy kicsi, bár mi sem vagyunk nagyok, én 165, férjem 168 cm. Hol van olyan "táblázat" ahol tudok nézni egy átlagot és hogy ehhez képest mi hol helyezkedünk el?2009. ápr. 21. 19:49
1/6 anonim válasza:
A baba egészségkönyvében van ilyen mérettábla, súly és magasság is.
2/6 anonim válasza:
enyém 53cm született és most 29én lesz 6 hónapos és már 69cm
3/6 anonim válasza:
az én kislányom is 50 cm-rel született és 6 hónaposan volt 68 cm. Igen, a kiskönyvben van mérettábla és hát meg lehet kérdezni a védőnőt, a gyermekorvost is.Bár ha ti sem vagytok túl magasak, lehet, hogy ő sem lesz az. De ha aggaszt, kérdezd meg a gyerekorvost szerintem!
4/6 anonim válasza:
Az atlagnal kisebb de ti is alacsonyak vagytok.Nallunk pont az ellenkezoje van, 5 honapos sincs a lanyom (51cm szuletett), 73 centi.De mi szulok is magasabbak vagyunk az atlagnal..joval!Szoval mi az atlagon tul vagyunk..
5/6 anonim válasza:
Szia !
Az én kislányom 57cm vel születtet és most 78 cm és 11 hónapos , de mi magasak vagyunk én 176 cm vagyok a párom meg 185. Szerintem a kislányotok kb. olyan magas lesz mint ti, teljesen jó !
Milyen kosaras lesz ha így folytatja :-), a dokinénink azt mondta h 78-80 cm általában a 2 éves kislányok hosszúsága.
Szóval ne izgulj, ez miatt!
üdv. 11 hós baba anyukája
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 22. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!