Van itt olyan anyuka akinek a babája értelmileg lassabban fejlődött az átlagnál? Úgyértem nehezebben értett meg dolgokat, később kezdett beszélni, önállósodni! Volt ennek valami oka, előzménye? Vagy nem mondtak rá semmit?
Az én kisfiam is 17 hónapos, szinte ugyanaz, mint a kislányod. Igaz, ő pápázik, viszont nem hozza ide a játékokat, szóval egálban vagyunk. :)
És soha, egyszer sem jutott még eszembe, hogy le lenne maradva a kortársaihoz képest!!!!! Ahogy látom a környezetünkben, a játszótéri gyerekeknél, egyik sem kiemelkedően "okosabb" mint ő. Vannak dolgok, amiket valamelyik jobban tud, másban ő az ügyesebb. Mindkettőnk szülei felneveltek két gyereket, és nem mondták, hogy bármi gyanús lenne. Sőt, anyósom mindig elmondja, hogy mennyivel okosabb a kisfiam, mint a férjem volt az ő korában. Aki egyébként mára fejlesztőmérnök, szóval behozta. :)))
Nincs lemaradva a kislányod. Jó, lehet, hogy nem üti meg az itt időnként megjelenő szupergyerekek szintjét, akik egyévesen már szobatiszták és mondókáznak, de hidd el, egy teljesen normálisan fejlődő gyerek, és aki mást mond, az hazudik.
Utolsó vagyok.
Ja, a képeskönyvben mutogatáson én is kifeküdtem. :))) Már a számon volt, hogy esetleg ne deriváljon? Ezen felbuzdulva le is ültem vele képeskönyvet nézegetni, de inkább megette. (a könyvet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!