Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora pelust vettetek elsőre?

Mekkora pelust vettetek elsőre?

Figyelt kérdés
1-est, vagy 2-est.Vettem egy csomag pamparst, meg egy liberot, mind a kettő 2-es.3-6kg-ig.Vegyek 1-est is, ami 2-5kg-ig van?A baba uh szerint a 37.héten 3000g körül volt.Szerintetek?Mik a tapasztalatok?
2011. szept. 8. 14:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 2-est vennék a helyedben, mert az tutira kell, ha mégis kicsi babád születne akkor még vehetsz 1-est. De így lehet megveszed az 1-est és kicsi így kidobod a pénzt az ablakon, mert nem tudod felhasználni.

Én az Uzsokiban is 2-es LIberot kaptam napi 5 db-ot az bőven elég volt. Itthonra 2-est vettünk előre. Születési súlya: 2900g volt, hazaadási súlya: 2780g volt.

2011. szept. 8. 15:41
 12/12 anonim ***** válasza:

2950-nel született. Vettem 1 cs. Libero 1-est, de még kellett venni, elég sokáig használtuk. A kórházban 2-es Liberot adtak, elég nagy volt rá.

Nekem szülés előtt 2 nappal 3300-3500 g közé saccolták a gyereket. Ehhez képest... (szóval erre ne nagyon adj!)

Boldog babázást!

2011. szept. 8. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!