Ajánlanátok jó mosóport, mert kezdem unni?
Hát én Vanisht használok álltalában foltkeresőset és abban áztatom, de most vettem Dm-es folyékony mososzert és áztatás nélkül kimosta rendesen 40 fokon 1,5 órásprogrammal, előmosás nélkül... pedig elég durván nézett ki a badyja a 20 hónapos lányomnak... kertben locsolt és aztán sikeresen ráhajolt a vizes földre majd le akarta törölni... :) nem sikerült :) aztán beleszáradt. De mostam már ki kakifoltot is ugyanigy a Dm-es mososzerrel pedig beszáradt mert nem volt időm és lehetőségem beáztatni.
Esetleg egy probát megér.
Dm saját márkás folyékony mosószer?
már annyi mindent próbáltunk és unom hogy kicsi a folt, odateszem mosni aztán mosás után suvickolok. 40-50 fokon mosok én is, és van hogy én is áztatok előtte. a szakálkák reménytelenek, az csak kézzel dörzsölöm plusz aztán domestos vagy clorox.
és mégis nincsen neve annak a folttisztítónak? vagy hol lehet venni?
hát olykor a fehérítő sem fehérít :)
Első vagyok.
Nekünk a badyk fehérek én is erre esküszöm :) viszont a fehéritőtől besárgult és azt utálom. Ezen segitett a Vanish foltkereső ami tuti jo csak baromi drága. Ez kiviszi 3 óra áztatás és pici dörzsölés után a beszáradt előkéből a mindent...
Igen Dm sajátmárkás folyékony mososzer nekem bejött.
köszönöm, jöhetnek még az infók nyugodtan :)
a foltkeresőst én is néztem régebben és tényleg drága...de ha jó :_/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!