Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idényzöldséget, gyümölc...

Milyen idényzöldséget, gyümölcsöt célszerű eltennem a babának?

Figyelt kérdés

Most tartok a 7. hónapnál. Mire a kislányomnál elkezdhetem a mellétáplálást, pont a tél közepén leszünk. Most viszont lehetőségem lenne piacon vásárolni és kis dobozokban lefagyasztani pl. párolt sóskát, natúr epret, később hámozott barackot.

További ötleteket várok a gyakorló anyukáktól!

Nagyon köszi

2009. ápr. 21. 15:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Az epret, málnát felejtsd el! Az apró magvak miatt nagyon nagy eséllyel allergizálnak. Lefagyasztani jó az őszibarackot, meggyet, sóskát, parajt, brokkolit, borsót...
2009. ápr. 21. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mindent amit tudsz rakjál el(persze,ha tudod,hogy nem volt permetezve).Mondjuk epret egy éves kora előtt úgysem ehetne azt szerintem felesleges.de zöldbab,tök,cukorborsó,sóska,spenót,majd kelbimbót,gesztenyét,stb.gyümit:meggyet,őszibarackot,s.barackot ,szilva stb.,de jobb ha megnézed a táblázatot.Jó babavárást és könnyű szülést.Egy éves fiú anyukája.
2009. ápr. 21. 15:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az epret jó, hogy írtátok, mert erről nem tudtam! Boldog babázást nektek!
2009. ápr. 21. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!