Miért gondolják ugy a szülök, hogy egy fiunak is kell fülbevaló, ha egy is? Három hónaposan?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 14:33
2/9 anonim válasza:
irány a 80as évek:)) nagyon gáz.
szegényke.
3/9 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm kisfiának is pici korában rakattak..nekem nem tetszik, szerintem kicsit visszataszító.
4/9 anonim válasza:
Szegény gyerek. Kiváncsi lennék a szüleire. Én azt sem éretem ,hogy minek egy pár hónapos babának arany karkötő. Ilyet is láttam.
5/9 anonim válasza:
Úristen! Ez még divat? Én egyenlőre a 4 hónapos kislányomat is megkíméltem a fülbelövéstől, nem értem egy fiúnak miért kellene!
7/9 anonim válasza:
mert bolondok!! a kisfiam ovistársának is van-4éves,és iszonyúan gusztustalan ráadásul a fiam sem érti a szitut. Ismerek olyan lányt akinek van "fülbevalólyuka" és utálja a szüleit emiatt,mert ő sosem lövette volna ki magának. Így hát a lányomnak én sem fogom,csak ha majd ő szeretné igazán. De ez a fiú ügy katasztrófa szerintem. Szegény gyerek...
8/9 anonim válasza:
Nekem sem tetszik felnőttön sem,nem hogy csecsemőn.Nekem a dokim monta,amikor a lányomnak kérdeztük,hogy lehet-e a korházban,hogy voltak olyan szülők,akik a 2 napos kisfiuknak raktak fülbevalót a fülébe :-o
9/9 anonim válasza:
szerintem is három hónaposan túlzás még, de 6 éves kortól felfelé szerintem már nem gáz.
Gondoljatok bele régen csak mobiltelefonja is 14-18 éves korosztálynak volt most pedig mindenkinek. Már 4-5 éves gyerekeknek is vesznek.
Szóval szerintem 6 éves kortól fölfele már 'had döntse el a gyerek h. mit akar'!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!