Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tul sokat alszik? Ez a härom...

Tul sokat alszik? Ez a härom honapos kislänyom napirendje

Figyelt kérdés
Reggel 6kor kel cicizik es utänna 9ig de neha 10ig összebujunk es közben alszik meg kb fel orät utänna elmegyünk setälni es seta közben is elalszik fel vagy häromnegyed orära aztän hazajövünk megint cicizik picit meg "jätszunk" aztän alszik kb 12 30tol 16ig akkor megint iszik jätszunk ha jo az idö megegyszer setälunk es ilyenkor is alszik meg legaläbb fel orät!Utänna fürcsi cici aztän alväs kb 21 30tol reggel 6ig!
2011. szept. 7. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy három hónapos mit csináljon még az alváson kívül? Jóformán csak a hátán fekszik egész nap, még úgy igazán játszani se tud, te is idézőjelbe tetted azt, hogy "játszotok". Alvás közben fejlődik különben is.
2011. szept. 7. 18:18
 2/9 anonim ***** válasza:
hát nem alszik keveset az biztos. az enyém is 3hós.ha 6kor kel akkor fél8kor megint álmos-ilyenkor 10ig alszik. majd kb 12-től fél3ig. majd fél 5-től 30-40 percet hagyom aludni.többet nem merem,mert különben nem lesz álmos időben! este 8ra alszik. éjjel még 2-szer fel kel szopizni.
2011. szept. 7. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Az enyém 2 és fél hónapos,

este fél 10-10 körül alszik el

reggel 9-kor kel,

majd fél10 körül sétálunk, akkor ismét alszik,

de ezután majd csak délben szundít egy félórát

és késő délután...

2011. szept. 7. 19:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Hogy ti milyen szerencsesek vagytok! Ilyen jo alvo babakat! Nem mindenki ilyen szerencses, elvezzetek ki! Vannak kicsik, akik egesz nap csak fel orat-orat alszanak, gondoljatok abba bele!
2011. szept. 7. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is három hónapos a Babám, és szinte ugyanígy alszik, mint a Te Babókád. :) Szerintem nem sok, azt olvastam, hogy 15-16 órát alszanak ebben a korban.
2011. szept. 7. 19:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Inkább tedd össze a két kezed hogy így alszik!Az én fiam 3 hónaposan nappal nem aludt túl sokat, az éjjelekről meg ne is beszéljünk....letettem 8körül, kelt 12-1, aztán 3, utána 5 vagy fél5, és akkor kezdődött a nap...kiborító időszak volt....
2011. szept. 7. 20:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtato välaszokat!Amugy örülök hogy ilyen jo alvo!Csak azert aggodtam mert barätnök mind azt meseltek hogy majd nem lesz idöm semmire de ehelyett minden häzimunkät meg tudok csinälni es neha csak azert fekszem le en is du. mert unatkozok!szerencses vagyok!:-)
2011. szept. 7. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:

3 hónapos kisfiú:

6-kor ébred, szopcsi, 40 perc "játék", alvás 1-1,5óra

9-kor ébred, szocsi, 40 perc ébrenlét, alvás 1-1.5óra

12-ébredés, szopcsi, ébrenlét, alvás 2óra

15-ébredés, szopcsi, ébrenlét,alvás 2óra

18-ébredés, szopcsi, séta közben szundi 2 óra

20-óra ébredés, fürdés, szopcsi, kiságy, nézelődés 8-10perc, aztán alvás

2011. szept. 7. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:
igen, szerencsés vagy:)
2011. szept. 8. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!