Pancsolhatunk együtt a 2 hónapos babámmal?
Figyelt kérdés
Halottam már hogy zuhanyozás után lehet egy kicsit együtt fürödni a babával.Ez tényleg így van?A fülébe nem mehet víz igaz?Vagy belelehet kicsit fektetni a vízbe?2009. ápr. 21. 12:44
1/6 anonim 

válasza:

Amióta leesett a köldökcsonk együtt fürdök a babámmal, és mindig megy víz a fülébe. 10 hós
2/6 anonim 

válasza:

Mi is fürödtünk együtt pár hónapos korától a gyerekekkel. Bár olvastam, hogy nem ajánlják, mert ők könnyen elkaphatnak tőlünk bármit, de az én gyerekeimnek soha semmi bajuk sem lett. Az pedig nyilvánvaló, ha valakinek pl. bármilyen gombás fertőzése van, nem fürdik együtt a babával.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..Ezek szerint nem árt neki ha elötte lezuhanyzunk és nincs fertőzésem:)Nagyon tök jó:)Ja és akkor egy kicsit el lehet fektetni kézbe?
2009. ápr. 21. 12:52
4/6 anonim 

válasza:

Miért ne mehetne víz a fülébe? Az enyémnek mindig ment, mivel fürdéskor, mikor a buksiját mostam beleért a füle is. Kifolyt utána. Nem is tudtam volna másképp fürdetni. Mi kb. 4 hós korában fürödtünk vele először. Lezuhanyoztam, engedtem a kádba megfelelő hőfokú vizet hab nélkül és fürdőruhában ültem be vele. Én "úsztattam" kicsit háton és hason is. Arra figyelj, hogy a kis fejét tartsd a tarkójánál. Ha szereti a vizet, akkor szerintem nyugodtan pancsizhatsz vele, csak ne sokáig csak max. 10 perc, mert hamar kiszárad a kis bőrük. Szépen lassan majd lehet egyre többet is. Mi utána 1 héttel elkezdtünk babaúszásra járni, azóta is megyünk és nagyon élvezzük! 7,5 hós a kisfiam.
Kellemes pancsizást!
5/6 anonim 

válasza:

nyugodtan, de persze ne sokáig! :-D jo pancsikolást!!
6/6 anonim 

válasza:

Nyugodtan fektesd, állni még nem tud, ülni sem igazán. Egyébként meg majd meglátod, hogy nem is tudod csak fektetni a vízen, mert ott fog lebegni a tetején. :) A fenekét szinte fogni sem kell, csak a fejét, a többi magától a víz tetején marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!