Nagyon nem értek a babakocsihoz? Ez jó lehet?
Vagy tudtok ajánlanák mást? A lényeg,hogy 70 ezernél ne nagyon legyen több és ebben benne legyen az a hordozó!
köszi
A felfújható -nem felfújható kerék dilemma hülyeség! A jó minőségű babakocsinak a tömör kereke tökéletes!! Mert mit csinálsz, ha leereszt a felfújható?? Sok ilyen kérdés volt itt is már...Nézz utána, kérdezgess utána máshol is!
Nem tudom miért kell 100 felkiáltójellel nyomatékosítani azt, hogy ő a felfújhatót "ajánlja".
Nem kötelező olyat venni, sőt...
én pl tömör kerék párti vagyok. Nekem iilyen kocsim van, és még aki kipróbálta, hogy tolta a babámat, mindenki el volt ájulva, hogy milyen könnyen lehet vele haladni és mekkora döccenőkön megy át minden gond nélkül, tehát a tömör gumi sem NEM, NEM feltétlenül rázza a gyereket, az a kocsi többi részének a minőségén is múlik.
Mi ilyen babakocsit vettünk...Szerintem tökéletesen megfelel a célnak..
Az is jó kis babakocsi lehet amit te belinkeltél...Érdeklődj utána hogy van e még belőle..Szerintem megéri megvenni!:)
Köszi!
Na most jött egy ajánlat. Egy ismerős eladná 60 ezerért jó állapotban lévő ABC design Tec 3 kocsiját! Ebben minden benne van! Igaz használt, de csak egy évig használták. Természetesen megnézném! Szerintetek?
Én nem ódzkodom a szép állapotban lévő, de nem új kocsitól. Főleg a jó minőségű. Mert ahogy néztem ez speciel a boltban újan 120 ezer körül van!
attól függ, mennyire strapálták le.
mi arra jutottunk, hogy inkább egyszerűbb, olcsóbb de új kocsit veszünk, mint használtat. mert több gyereket szeretnénk. sajnálnám, ha nálunk menne tönkre a használt a 2.gyereknél. inkább mi használjuk ki.
de ez a mi logikánk. attól még lehet jót kifogni.
Na megvettük! Szerintem iszonyú nagy szerencsénk volt.
ABC design 3 Tec, mindennel (hordozó, mózes, sportrész, esővédő, táska) gyönyörű állapotban, karc nélkül 55 ezerért! Most nagyon happy vagyok!:))
Köszi mindenkinek még egyszer!
Az el is hiszem hogy happy vagy:DDD
Én 2 éve használom és imádom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!