Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos kisfiam tejét...

6 hónapos kisfiam tejét összenyalta a kutya. Lehet ebből probléma?

Figyelt kérdés

Bement a kutya a szobába és rámászott a játszószőnyegre és összenyalta a babám arcát. Szerintem a száját is megnyalta.

Azt eddig engedtem, h a kezét meg a lábát nyalja, mert utána vittem kezet mosni, de az arca azért túlzás.

A gyerek meg végig röhögött, a kutya meg intenzíven nyalta össze, most én meg azért izgulok, nem akarom, h valamit elkapjon. Lakásban tartott kutya, de azért jár utcán, szagol mindent. Mit gondoltok? Mit csináljak most?

2011. szept. 5. 20:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Nem lesz semmi baja.Kell a szervezetnek a baci különben nem tud megedződni.Nem lehet domesztosos fóliában tartani a gyereket:D
2011. szept. 6. 09:17
 12/15 anonim ***** válasza:
41%
Írtam, hogy nem lesz semmi baj. De azért túlzásokba nem kell esni kedves utolsó:) Szerintem, aki nem hagyja, hogy a csecsemőt összenyaldossa a kutya (macska, papagáj, stb.), attól még nem domestozza ki a járókát:) Az sem jó. Komolyra fordítva a szót, nyiván a steril környezet sem jó, de vannak bizony bacik, amelyekkel jobb, ha a baba inkább nem ismerkedik meg soha.
2011. szept. 6. 11:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is írtam már, 2 gyerekes anyuka vagyok

Van cicánk, szobacica, engedem, hogy játszanak a gyerekekkel, nekem is 6 hónapos a pici. Azt is engedem, hogy simogassák, de tényleg itt a túlzáson van a hangsúly.

Szerethetik úgy is egymást, hogy nem cserélnek folyamatosan nyálat, hiszen kutya, cica azért nem a mi baktériumfóránkkal egyezik meg. Szóval még mindig az a nézetem, hogy mértékkel.

2011. szept. 6. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

És mi lesz még ha elkezd járni! :)

14 hósommal sokat vagyunk az udvaron, van egy farkaskutyánk. Hát ő is folyton a kutyát szeretné nyaggatni, mindig megtalálja a kutyakaját (ma is a szájából vettem ki)meg a vizibe belenyúlkál aztán lenyalja a kezét. HÁt áll a szőr a hátamon tőle, persze ez olyankor történik meg ha mondjuk öntözök.. és nem veszem rögtön észre. Ez van, ilyenek a gyerekek, mindent megakarnak kóstolni és meg is kóstolnak.

2011. szept. 6. 17:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezen olyan jót mosolyogtam :D tök aranyosak lehettek együtt :) semmi baja nem lesz, kell amúgy is egy kis baci, meg a kutya nyála az valahogy "tisztább" mint az emberé :)
2012. febr. 19. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!