Häny honapos korban bujt ki az elsö fog? Es mennyivel elötte vettetek eszre hogy keszülöben van?
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 20:40
1/6 anonim válasza:
8,5 hónaposan. És nem vettük észre. Illetve már 2,5 hónapos korától folyt a nyála, tömte az öklét a szájába, azt hittem, jönnek a fogai. Hát nem. Később már csak azt láttam, hogy áttörte az ínyét. Se nem volt bedagadva, se nem vérzett neki, se nyűgösség, semmi. Csak úgy kibújtak neki.
2/6 anonim válasza:
Szia az enyemnek 5 honaposan bujtak ki az also 2 fogai. elotte nem volt semmi gond nem zavarta ot es nem is nyaladzott nagyon... most 7 honapos es jonnek a felso 2 fogai. ezzel az alkalommal nyugos nyaladzik rengeteget, szajaba tomkod mindent amit er es rosszul alszik. Most is es az elso fogainal az inye elodte bedagadt majd kifeheredett, majd megjelentek a fogacskak. Segit nekik ha adsz ragokat amit be lehet tenni a hutobe es hidegen adni nekik hogy hutse inyuket.
3/6 anonim válasza:
Lányomnak 8hósan bújt ki az első.Észre se vettük,pedig már 3hós kora óta nyáladzott nagyon. Most 13hós 6 foga van.Nem sieti el,de nem baj.
4/6 anonim válasza:
Első vagyok. Azt lehagytam, hogy azért a következő fogakkal már belehúzott a drágám, mert 23 hónapos korára van 16 foga, és úgy látom, már készülődnek is a leghátsó rágói. A rágókat kivéve szinte semmi előjele nem volt egyiknek sem, savanyú szagú hasmenést kivéve - az ínyén csak közvetlenül a kibújásuk előtt pár nappal megjelent 1-1 kis hólyag, mindig csak ebből láttam, hogy ott lesz a foga. A rágóknál annyi volt, hogy kiszélesedett az ínye, és kicsit duzzadt volt, az egyik rágójánál volt egy kis vérömlenye is. Metszőknél, ami nektek most jönni fog, semmi ilyet nem tapasztaltunk.
5/6 anonim válasza:
Pontosan 5 hónapos volt, mikor az első foga kibújt, rá egy hétre a 2. 2 hónapos kora óta nyálazott, duzzadt volt az ínye, a 2 hónapos oltásnál mondta is a doktornő, hogy nyilván egy hónapos belül foga lesz, aztán semmi.
17 hónapos kora óta van 20 foga.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a välaszokat!A kislänyom most lesz 3 honapos es egy hete nagyon folyik a nyäla, a keze ällandoan a szäjäan van es kicsit nyugtalanabbul alszik!De akkor ez meg eltart egy darabig!
2011. szept. 5. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!