1 éves akisfiam,73.5 cm-ert mért a doktornő. Nem kicsi? 9640 g.48 cm-el és 2490-el született.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 15:20
1/6 anonim válasza:
hát mikor megszületett akkor se volt nagy...de nem kicsi, ha minden ok vele, Ti se vagytok magasak??De sztem ez az átlag, mert mi magasak vagyunk, kisfiúnk egyévesen 83cm, s 12 kg volt, s 3300 gr mal 51cm rel született
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem kicsi. Ha belegondolok, hogy a barátnőm kisfia 16 hónaposan 9,5 kiló...akkor teljesen méretes babád van. Az én kisfiam méretes. 7 és fél hósan 10,5 kiló 74-80-as rugikat hordunk. Na mit szólsz? Ez már durva, de ő 4 kg 57 cm-el született és 2 hó után tápszereztunk. Úgyhogy nyugodj meg, teljesen jó méretei vannak a babódnak, ahhoz képest, hogy kis súlyal született. Jó babázást. Üdv.
3/6 anonim válasza:
szerintem sem kicsi. Mi 9 hósan vagyunk 71 cm és 8350 gramm (50 cm-el és 3300grammal született a babám), szóval szerintem mi sem leszünk sokkal nagyobbak. De ha megnézem a gyermekegészségügyi kiskönyvben a táblázatokat, látod, hogy kb. átlagos-e. Vagy nézd meg ezt a honlapot: www.babaszoba.hu
4/6 anonim válasza:
Lányom 11 hós, 8600 gramm körül van a súlya és 70 cm körül van a magassága. De most akarjuk majd lemérni. Én is megijedtem, hogy kicsi, de az az igazság, hogy mi se vagyunk nagyok, férjem 168 én 165 cm. Mitől legyen az a gyerek nagydarab? :)
5/6 anonim válasza:
Az én fiam 11 hónapos és 72 cm.A táblázat szerint 1 évesen 71,8 cm-nek "kell " lenni minimum a fiúknak.Mondjuk mi már jártunk az endokrinológián is a kicsinysége miatt,de hála nem láttak semmi eltérőt(azóta egy nagyot nyúlott).Nálunk a férjem 178 cm én 163 cm vagyok.Vannak babák akik nagyobb korukban nyúlnak meg.Remélem,hogy így lesz nálatok és nálunk is.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam.Köszönöm.
2009. ápr. 21. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!