Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Természetes a vetközés ilyen...

Természetes a vetközés ilyen korban?

Figyelt kérdés
9 hónaposan kezdödött a zoknikkal, azt persze én mutattam meg neki. Badyba bedugtam a fejét erre az ö kezecskéje kerezben, fölemelte a bady alatt és már nem is volt rajta. Most már egy éves és a nadrágját kerestük. A sapka na ná hogy lejön, lehet az kötös is. Kardi sem marad meg. Egyelöre a csattos szandi az marad a lábin. Ez azt jelenti, hogy majd hamar megtanul öltözni meg veközni rendesen? Vagy nálla is 2-3 éves kor!
2009. ápr. 20. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:
anyukam szerint en is pont ilyen voltam sot talan rosszabb is..o feloltoztetett mikor indultunk valahova es mig o feloltozott en mar anyaszult meztelen voltam es sokaig igy volt..de elmult egyszercsak..azota sem vetkozom..egy 6hos kisfiu anyukaja
2009. ápr. 20. 16:26
 2/2 anonim ***** válasza:

8 hónapos a kisfiam, ő már hetek óta lehúzza a zokniját és azt rágja, a harisnyát szintén rángatja, azt csak azért nem tudja leszedni, mert rajta ül. :) Tépőzáras a cipőnk, azt is mindig levarázsolja. Egyfolytában forog, a nadrágfelhúzás igazi kihívás, hol az egyik lábát, hol a másik lábát húzza ki a nadrág szárából úgy, hogy közben még hasra is fordul és kepeszt. Ha olyan a felső, akkor a zipzárral játszik és húzogatja, arra még nem jött rá, hogy kell a zipzárat szétszedni és úgy kibújni a kardigánból.

Mire felöltöztetem, és mire elindulunk valahova...! :D

NEm tudom meddig fog ez tartani, nálunk anyukám volt nagy vetkőzős kiskorában!

2009. ápr. 21. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!