Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hetes babámnak egyre több...

4 hetes babámnak egyre több pötty van az arcán és a karján is látok. Piros és fehér a közepe. Mivel lehetne kezelni neki?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes. Így ürülnek a Te hormonjaid belőle. Elmúlik. Mi bepanthen-nel kentük az orvos javaslatára.
2009. ápr. 20. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom anyatejes baba. Ha igen, akkor ezek tejpöttyök, tejkiütés, ami az anyatejtől van. Pár nap és maguktól elmúlnak! Én sosem kezeltem semmivel, nem is piszkáltam, általában maguktól elmúlik!
2009. ápr. 20. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!Sok baba jár így az első pár héten-mi is.Én azért elvittem megmutatni a doktornéninek... ( felírt egy kenőcsöt-Elocom tartalmút-ami az esetleges viszketést is enyhíti ) Ha nem vagy biztos a pötyik eredetében,ne kísérletezz,inkább lássa a doki és Ő majd adja a megfelelő kencét,ha kell.
2009. ápr. 20. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:

nem tejpötty, a hormonoktól van nekünk is volt, mára szépen eltüntek.

üdv

5 hetes bab anyukája

2009. ápr. 20. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
nem fontos kezelni!
2009. ápr. 20. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!