Miért sír fel 10 hós lányom éjjel félóránként?
Figyelt kérdés
Eddig aránylag jól aludt, de most szó szerint fél-egy óránként üvöltve ébred.
Eddig sosem sírt, ha felébredt, csak nyöszögött.
Már próbáltam Panadolt, Camomillat, levendula illoolajat, betakartam, kitakartam, semmi nem jó...
Ha felveszem, akkor sem mindig vígasztalódik meg.
A cumit nem engedi a szájába tenni.
Csak cicin nyugszik meg...
Nem tudom mi lehet..
2009. ápr. 20. 12:32
1/5 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen, kb. 2,5 hónap alatt szűnt meg. Valószínűleg a foga viseli meg, esetleg próbáld picit megemelni valamivel a matracát a fejrészénél, illetve szeparációs félelme is lehet, ami kb. ebben a korban jelentkezik. Sajna mi nem tudtunk vele mit kezdeni, bármit próbáltunk, volt, hogy 1-2 éjszaka jobb volt (mert ki volt fáradva), de alapvetően az idő oldotta meg. Remélem Ti nem szenvedtek vele ennyit és hamar sikerül megoldást találni rá. 11 hós kislány anyukája.
2/5 A kérdező kommentje:
Volt már egy ilyen korszak a 6-7 hónapos kora között, akkor sem segített semmi, pedig már magam mell vettem éjjelre, de akkor is felsírt...
Az idő megoldja, csak gondoltam hátha kapok valami praktikát valakitől.-)
Köszi
2009. ápr. 20. 13:48
3/5 anonim válasza:
Hú, ezt a kérdést én is feltehettem volna. Kislányom 7 hónapos és dettó így viselkedik most már 4-5 napja!!! És még nappal is nyűgösebb, ezen vagyok aztán végképp kiakadva, mert így már nappal úgy kifáradok, hogy az éjszakához alig van erőm :-(. Remélem az idő tényleg megoldja, mert egyenlőre úgy néz ki, hogy neki sem jó semmi (még az sem, ha kiveszem a kiságyból).
4/5 anonim válasza:
a chamomillat folyamatosan add, nekünk 1 hét után hatott.
7 hónapos
5/5 anonim válasza:
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna. Nálunk ugyanez van egy hete, már kezeünk megőrülni:)üvöltve visiítva ébred fél 1 óránként, csak ha eszik az nyugtatja meg - tápszeres, gondolhatod... Szerintem a foga, nálatok nem lehet az, ugyanis nálunk ugyanezeket a tüneteket produkálta a 2 felső szemfogánál. Írj privit esetleg, hátha kiokoskodunk valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!