Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír fel 10 hós lányom...

Miért sír fel 10 hós lányom éjjel félóránként?

Figyelt kérdés

Eddig aránylag jól aludt, de most szó szerint fél-egy óránként üvöltve ébred.

Eddig sosem sírt, ha felébredt, csak nyöszögött.

Már próbáltam Panadolt, Camomillat, levendula illoolajat, betakartam, kitakartam, semmi nem jó...

Ha felveszem, akkor sem mindig vígasztalódik meg.

A cumit nem engedi a szájába tenni.

Csak cicin nyugszik meg...

Nem tudom mi lehet..

2009. ápr. 20. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt ilyen, kb. 2,5 hónap alatt szűnt meg. Valószínűleg a foga viseli meg, esetleg próbáld picit megemelni valamivel a matracát a fejrészénél, illetve szeparációs félelme is lehet, ami kb. ebben a korban jelentkezik. Sajna mi nem tudtunk vele mit kezdeni, bármit próbáltunk, volt, hogy 1-2 éjszaka jobb volt (mert ki volt fáradva), de alapvetően az idő oldotta meg. Remélem Ti nem szenvedtek vele ennyit és hamar sikerül megoldást találni rá. 11 hós kislány anyukája.
2009. ápr. 20. 12:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Volt már egy ilyen korszak a 6-7 hónapos kora között, akkor sem segített semmi, pedig már magam mell vettem éjjelre, de akkor is felsírt...

Az idő megoldja, csak gondoltam hátha kapok valami praktikát valakitől.-)

Köszi

2009. ápr. 20. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Hú, ezt a kérdést én is feltehettem volna. Kislányom 7 hónapos és dettó így viselkedik most már 4-5 napja!!! És még nappal is nyűgösebb, ezen vagyok aztán végképp kiakadva, mert így már nappal úgy kifáradok, hogy az éjszakához alig van erőm :-(. Remélem az idő tényleg megoldja, mert egyenlőre úgy néz ki, hogy neki sem jó semmi (még az sem, ha kiveszem a kiságyból).
2009. ápr. 20. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:

a chamomillat folyamatosan add, nekünk 1 hét után hatott.

7 hónapos

2009. ápr. 20. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna. Nálunk ugyanez van egy hete, már kezeünk megőrülni:)üvöltve visiítva ébred fél 1 óránként, csak ha eszik az nyugtatja meg - tápszeres, gondolhatod... Szerintem a foga, nálatok nem lehet az, ugyanis nálunk ugyanezeket a tüneteket produkálta a 2 felső szemfogánál. Írj privit esetleg, hátha kiokoskodunk valamit.
2009. ápr. 21. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!