Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hat hetes kisfiam sokszor...

Hat hetes kisfiam sokszor felsír evés közben. Mostanában még alvásból is így ébred fel. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel fáj a pocakja.Evés közben lehet ,hogy sok levegőt nyel.
2009. ápr. 20. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Büfiztetted? mert lehet,hogy azt kell neki. az én kislányomnak is ez volt a baja,míg rá nem jöttem.
2009. ápr. 20. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, én 2 nap után elvittem orvoshoz, mert az én lányom kevesebbet is evett, és kiderült, hogy begyulladt a torka. Kapott fájdalomcsillapító kúpot és calciumot és 3 nap alatt rendbejött. A betegségre utaló más tünet ( láz, rossz kedv stb. )nem volt.
2009. ápr. 20. 14:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, büfiztetni szoktam, azonban azt vettem észre, hogy ez általában evés után jellemző Nála. Viszont arra nem tudok magyarázatot, hogy álmából miért riad fel színtén olyan keservesen?
2009. ápr. 20. 14:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt megírnád nekem, hogy a kislányod mennyi idős? köszi.
2009. ápr. 20. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!