Anyukák! Babakocsit akarok venni, de tapasztalatlan vagyok. Kinéztem egyet, de nem tudom eldönteni, hogy jó-e? Nem hatalmas? Tudok majd vele jól közlekedni?
KUNERT VIP
Kényelmes, komfortos babakocsi. Mély és sportkocsi egyben, két irányból tolható. Állítható tolókarmagasság, 4 fokozatban állítható háttámla. Teljesen levehető, mosható huzat. Tartozék: táska,mózeskosár, esővédő, szúnyogháló.
18 hónap garancia,36.000.-Ft
Szia 18+3 hetes!
Köszönöm a linket.És boldog babavárást kívánok és kellemes vásárlást.
23+4 hetes
Szia
Én tegnapelőtt irtam neked 18+3 voltam akkor :-)))
Ezt is itt találtam ha esetleg ez közelebb van - de azt irják hogy teljesen ingyenes a kiszállitás.
Szép napot .
Szia 18+5 pocis :-)!
Köszönöm a linket,erre találtam rá én is.Egy másik oldalon találtam méreteket.Kicsit nagynak találom: 93cm hosszú, 61cm széles, 113cm magas.Súlya talán 12kg de ebben nem vagyok biztos.
Még egyszer köszi,hogy gondoltál rám.Minden jót kívánok nektek!
Szia!
Mi Kunert VIP babakocsit vettünk! Hidd el nem bántuk meg. Olyan mint a képen látod, persze érdemes jól szétnézni. Sokat nézegettünk de erre esett a választás az ÁR/ÉRTÉK arány miatt. Szuper, nagyon masszív és jól is néz ki. Nem bántuk meg! A [link] oldalon vettük. Nagyon meg vagyunk vele elégedve! Ami még fontos Ingyen kiszállították!
Más dolgaik is vannak, jó áron, érdemes megnézni.
Szia Kedves Utolsó Válaszoló!
Már megvettük a babakocsit úgy 1 hónapja.Kunert Vipet szerettük volna, de sajnos nem sikerült abban a színben ami nekünk tetszett.Majdnem 1 hónapig vártunk rá, és utána lemondtunk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!