Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tudok majd segíteni a...

Mit tudok majd segíteni a kishúgomnál, aki 1 hónap múlva fog születni? 15/L

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 20:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 11 éves nagyfiam egy csomó mindenben tudott segíteni: büfiztetni nagyon szerette az öcsikéjét, de még pelenkát is cserélt!!! Ő akarta, nem én vártam el:-))) És ő ráadásul fiú is, szóval szerintem Te nagyon sok mindenben anyukád segítségére leszel! De jó neki!!!
2011. szept. 5. 18:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Velem soha nem türelmetlen az anyukám, mert igazából soha nem csinálok semmi rosszat. (: Igazából a terhessége alatt a nővéremmel (Ő 20 éves) sokat veszekedett, mert a nővérem egy kis ... . Azt nem beszéltük meg, hogy mit kell segíteni, de mondta, hogy nagyon örül, hogy már bármit megcsinálok kérés nélkül is.
2011. szept. 5. 18:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon ügyi vagy :))) Irigylem anyukádat! Akkor én is várok, amíg a kislányom 15 lesz. Akkor könnyebb lesz, mint most vele, 6 hónapos :D
2011. szept. 5. 22:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem a nagylányom 19éves, a picuri pedig 3honapos. A nagy mindent megcsinál vele,mikor mire van szűkség. Mindig észreveszi,h hol van a segitségére szükségem. Nem kell mondanom neki soha. Nagyon jo a mi kapcsolatunk is. Imádom! és ők is Imádják egymást.
2011. szept. 6. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!