Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Borostyánláncról tapasztalatok...

Borostyánláncról tapasztalatok? De nem inkább a fogzás hanem az alvás miatt érdekelne, mennyivel nyugodtabb tőle a kicsikétek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 16:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekünk semmit sem ért!Ez is csak egy divat!Volt aki annyira állítota nekem,hogy ez tényleg jó,sose volt semmilyen fogzási fájdalma tőle a kicsinek...hát nem tudom.Vannak olyan szerencsések akik amúgy sem szenvednek meg tőle,viszont aki igen annak szerintem tök mindegy van e a nyakában divat lánc vagy sem!
2011. szept. 5. 12:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Utolsó.Bocsi az alvást kérdezted inkább.Nekem arra is ugyan ez a véleményem!Aki rossz alvó azon a lánc se segít szerintem sajnos!
2011. szept. 5. 12:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Nálunk a lányomnál rengeteget használt, a fiamnál alig ért valamit. Nemrég született a harmadik gyerkőc, nagyon kíváncsi vagyok, nála használ-e majd.
2011. szept. 5. 13:17
 14/18 A kérdező kommentje:
Fogzáson szerintem most egy ideig túl vagyunk az egyiknek 8 a másiknak 7 foga van:)nem is nagyon szenvedtek vele viszont én nem értem de az alvókájuk nem nagyon akar működni:)kegyetlen amit éjjelente levágnak csak forgolódnak és forgolódnak addig míg saját magukat fel nem ébresztik...éhesnek nem éhesek nem is szomjasok csak egyszerűen ilyen nyugtalanul alszanak és ez az utolsó segítségem aztán hát nem is tudom mi lesz...mert az hogy senki nem tudja megmagyarázni ez miért van és hogy meddig tart talán ez a legnehezebb ebben az egészben a bizonytalanság...:(
2011. szept. 5. 14:21
 15/18 anonim ***** válasza:
És nem nyomja a kicsi nyakát alvásnál?
2011. szept. 5. 15:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha hiszel benne, a bizakodásod hat a gyerekre is. Remélhetőleg jobban is alszik tőle.
2011. szept. 5. 18:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia, az én babám 6 hós és kb 2 hete óránként, de van, hogy fél!! óránként ébred. Már nagyon kivagyok. Teganap elmentem a patikába, ahol szakképzett homeopata van, és a Kálium phosphorciumot ajánlotta alvászavarokra. Délben kezdtem neki adni és hihetetlen, de ma éjszaka csak 2x kelt fel, de hamar vissza is aludt.És még mindig alszik, pedig már 5-fél 6 körül kelt mostanában. 1 tablettát kel feloldani 1 dl vízben és egész napra beosztva elkortyolgatni. Szereintem megér egy próbát.
2011. szept. 6. 06:59
 18/18 A kérdező kommentje:
meg is próbálom:)köszi:)
2011. szept. 6. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!